Αθλητικά

Οι Άγγλοι αποκαλύπτουν ενδιαφέρον της Apple για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «Δίνει 6,7 δισ. για να την αγοράσει»

Στο… παζάρι για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπαίνει η Apple, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star. Ο τεχνολογικός κολοσσός εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την αγορά του αγγλικού συλλόγου και διατίθεται να δώσει το αρκετά μεγάλο ποσό των 6,7 δισ. ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ, οι Γκλέιζερς, αποφάσισαν να πουλήσουν τον σύλλογο, υποχωρώντας στις απαιτήσεις των οπαδών τους που εδώ και καιρό τους δείχνουν την έξοδο.

Οι νυν ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ θα πουλήσουν τον σύλλογο σε αυτόν που θα καταθέσει τη μεγαλύτερη προσφορά και η Apple θα έχει καλές πιθανότητες να είναι η… νικήτρια!

Η Apple είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο με ετήσια έσοδα σχεδόν 326 δισεκατομμυρίων λιρών – και εκτιμώμενη καθαρή αξία από αυτόν τον μήνα 2 τρισεκατομμυρίων λιρών.

Αν και δεν έχει εμπειρία στην ιδιοκτησία ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου του μεγέθους της Γιουνάιτεντ, ο CEO της Apple, Tim Cook, φαίνεται διατεθειμένος να εξερευνήσει τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του με μια τέτοια αγορά.

Το βρετανικό δημοσίευμα εκτιμά ότι ο Cook θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός νέου υπερσύγχρονου γηπέδου που θα θεωρείται το καλύτερο στον κόσμο.

Αν η Apple ολοκληρώσει τη συμφωνία, θα καταστήσει τη Γιουνάιτεντ τον πλουσιότερο σύλλογο στον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button