Δήμος Οιχαλίας

Ορισμός 4 αντιδημάρχων στο Δήμο Οιχαλίας

Με νέα απόφασή της η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου όρισε 4 αντιδημάρχους μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας, στις 31 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, αντιδήμαρχος παραμένει και ο σύμβουλος Γιάννης Αντωνόπουλος, που είχε οριστεί με απόφαση της δημάρχου τον Ιανουάριο.

Με τη νέα της απόφαση η κ. Γεωργακοπούλου όρισε αντιδημάρχους: 1) Τον Κώστα Δημητρακόπουλο (ως άμισθο) με τις ακόλουθες αρμοδιότητες: Οικονομικών, διοικητικών θεμάτων, καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου, την εποπτεία και ευθύνη της διαχείρισης των αποβλήτων και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο, την τέλεση πολιτικών γάμων και τις αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας. 2) Τον Γιώργο Μακρυνιώτη με τις ακόλουθες αρμοδιότητες: Των τεχνικών έργων και μελετών που αφορούν την ύδρευση – αποχέτευση, την τέλεση πολιτικών γάμων και τις αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Μελιγαλά. 3) Τον Ηλία Ντονά με τις ακόλουθες αρμοδιότητες: Ανάπτυξης και προγραμματισμού, τεχνικών έργων και υποδομών, τον συντονισμό και την επίβλεψη του έργου της πολιτικής προστασίας, την εποπτεία και ευθύνη της αποκομιδής των αποβλήτων και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο, την εποπτεία και ευθύνη του περιβάλλοντος, την ευθύνη λειτουργίας και επισκευής των μηχανημάτων του δήμου, την τέλεση πολιτικών γάμων και τις αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ανδανίας. 4) Τον Γιώργο Τασιόπουλομε τις ακόλουθες αρμοδιότητες: Την εποπτεία και ευθύνη του ηλεκτροφωτισμού, την εποπτεία και ευθύνη των κοιμητηρίων, του πολεοδομικού σχεδιασμού και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του δήμου, του κυκλοφοριακού, την τέλεση πολιτικών γάμων και τις αρμοδιότητες για τη Δημοτική Ενότητα Είρας.

Οταν η δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, θα την αναπληρώνει ο αντιδήμαρχος Κ. Δημητρακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button