Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ο Βασίλης Παπαθεοδοσίου ευχαριστεί Αλέξη Χαρίτση… έπειτα από την οικονομική ενίσχυση 250.000€

Σε σημερινό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών, Βασίλης Παπαθεοδοσίου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, έπειτα από την έγκριση οικονομικής ενίσχυσης ύψους 250.000 ευρώ για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών στην πόλη των Φιλιατρών, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας και ειδικά τις συνδέσεις εξακοσίων παροχών στο νέο δίκτυο ύδρευσης.

Το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

Με τις επίμονες και επίμοχθες προσπάθειες  της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, καθώς και με την καθοριστική συνέργεια του Μεσσήνιου υπουργού Αλ. Χαρίτση, εγκρίθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση 250.000€ αποκλειστικά για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών στην πόλη των Φιλιατρών, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας και ειδικά τις συνδέσεις εξακοσίων παροχών στο νέο δίκτυο ύδρευσης.

Προσωπικά εκφράζω τις ευχαριστίες μου προς τον κ. υπουργό, αλλά και τις ευχαριστίες όλων των κατοίκων της πόλης μας, διότι με το έργο αυτό θα λυθεί μια για πάντα το πρόβλημα με τους σπασμένους αγωγούς που έχουν σαν συνέπεια να υπάρχουν λακκούβες στους δρόμους. Εκφράζω επίσης τις ευχαριστίες μου προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας για την καθοριστική συνεργασία της.

 

Αντιδήμαρχος Φιλιατρών

Βασίλειος Παπαθεοδοσίου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button