ΑθλητικάΦιλιατρά

Ο Γιώργος Κορμάς Γεώργιος νικητής στο ανοικτό ατομικό τουρνουά Rapid, που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών

Ο Κορμάς Γεώργιος ήταν ο νικητής στο ανοικτό ατομικό τουρνουά Rapid, που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, στα Φιλιατρά το Σάββατο 05 και την Κυριακή 06 Αυγούστου 2023. Συγκεκριμένα στην κατηγορία άνω των 12 ετών ο Κορμάς Γεώργιος συγκέντρωσε 7 βαθμούς σε 7 αγώνες και πανάξια κατέλαβε την πρώτη θέση.

Να σημειωθεί ότι το διάστημα 19 έως 26 Ιουλίου 2023, ο Κορμάς συμμετείχε και στο Διεθνές τουρνουά της Παλαιοχώρας Χανίων όπου, μετά από εξαιρετική εμφάνιση, συγκέντρωσε 5 βαθμούς σε 9 αγώνες και είχε κέρδος 16 μονάδες ELO.

Δεύτερος με 6 βαθμούς ήταν ο Χάραρης Γεώργιος (Αργυρό μετάλλιο) και τρίτος με 4,5 βαθμούς ο Γεωργανάς Παναγιώτης (Χάλκινο), που ισοβάθμησε μεν, με τους Αποστολόπουλο Δημήτρη, Ταγκαλάκη Ιωάννα και Vassilev Miroslav, αλλά υπερείχε από αυτούς στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Πρώτο κορίτσι ήταν η Ταγκαλάκη Ιωάννα με 4,5 βαθμούς, δεύτερη με 3,5 βαθμούς η Σαπέρα Ευδοκία και Τρίτη με επίσης 3,5 βαθμούς η Αποστολοπούλου Αφροδίτη.

Στην κατηγορία αυτή είχαμε 14 συμμετοχές.

Στην κατηγορία μέχρι 12 ετών κυριάρχησε η Καλκαβούρα Μάρθα με 5 νίκες σε 5 αγώνες και πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν με 3 βαθμούς οι Γριβοκωστόπουλος Γεώργιος και Παπαδέας Γεώργιος και ακολούθησαν οι αδερφές Δήμητρα και Χαρά Φωτεινέα με 1,5 βαθμούς και ο Μιχαλόπουλος Νικόλαος με 1 βαθμό.

Επόμενη αγωνιστική παρουσία του Σ.Ο.Φιλιατρών θα είναι στο τουρνουά RAPID, «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στον ΠΥΡΓΟ το διήμερο 19 και 20 Αυγούστου 2023.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button