Viral

Ο γρίφος που «τεστάρει το IQ σας» σε 21 δευτερόλεπτα

Ένας γρίφος υπόσχεται ότι θα αποκαλύψει εάν έχετε υψηλό IQ, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».

Αν και δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο τεστ IQ (δείτε ΕΔΩ το τεστ νοημοσύνης του MIT με τις τρεις μόλις ερωτήσεις), ωστόσο διάφορες έρευνες έχουν διαπιστώσει ότι τέτοιες σπαζοκεφαλιές βελτιώνουν τις ικανότητες συγκέντρωσης, επίλυσης προβλημάτων, καθώς και άλλες γνωστικές ικανότητες.

Ο εν λόγω γρίφος αφορά μια εικόνα, στην οποία παρουσιάζεται το γράμμα «Υ» ξανά και ξανά, σε πολλά διαφορετικά χρώματα. Τα γράμματα είναι παραταγμένα στη σειρά και γεμίζουν την οθόνη.

Ωστόσο, ένα ακόμα γράμμα είναι κρυμμένο κάπου μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα των γραμμάτων και ο λύτης καλείται να το εντοπίσει.

Εάν καταφέρετε να εντοπίσετε το «λαθραίο» γράμμα σε 21 δευτερόλεπτα ή λιγότερο, τότε ο κατασκευαστής του γρίφου ισχυρίζεται πως είστε πιο «εύστροφοι» με ένα μυαλό που παραμένει σε εγρήγορση, περισσότερο από το μέσο όρο.

Δείτε την εικόνα:

test iq noimosini

Για όσους δεν πρόλαβαν να εντοπίσουν το γράμμα που κρύβεται παραπάνω, μπορούμε να σας δώσουμε ένα ακόμα στοιχείο. Πρόκειται για το γράμμα «Χ».

Αν δεν καταφέρατε να βρείτε το γράμμα, το έχουμε σημαδέψει με έναν κόκκινο κύκλο παρακάτω:

test iq lisi

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button