Αστυνομικά

Ο Δημήτριος Γεωργανάς νέος διοικητής Π.Υ. Καλαμάτας

Ο αντιπύραρχος Δημήτριος Γεωργανάς είναι ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας. Γεννήθηκε το 1967 στην Σπερχογεία, είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών, ενώ κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1994 και το 2000 αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το βαθμό του ανθυποπυραγού.

Είναι επίσης απόφοιτος της Σχολής Επιμόρφωσης του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του και ως σήμερα, υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες ανά την Ελλάδα, στην Αθήνα καθώς και ως υποδιοικητής στον 1° Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου Κρήτης, Μεγαλόπολης και Καλαμάτας και για μικρό χρονικό διάστημα ως προϊστάμενος στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μελιγαλά.

Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα επιχειρήσεων αεροπυρόσβεσης, διάσωσης ατόμων από τροχαία ατυχήματα SEYVER, διαχείρισης κρίσεων – αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, στελέχωσης πεζοπόρων τμημάτων, κατάσβεσης δασικών πυρκαγιών, επιμόρφωσης διευθυντικών στελεχών κ.α.

Καθήκοντα υποδιοικητή της Υπηρεσίας θα εκτελεί ο επιπυραγός Αθανάσιος Κατσαφάδος του Παναγιώτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button