ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “κάθε μέρα Ελλάδα” για το Open Mall

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας συνεχίζοντας την δυναμική προβολή της πόλης μας ήταν καλεσμένος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ3 “κάθε μέρα Ελλάδα”.

Θέμα της πρόσκλησης και της συζήτησης που ακολούθησε ήταν το έργο του ¨Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου της Κυπαρισσίας – open mall kyparissias¨ το οποίο πρόκειται να υλοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όπως και η νέα δημοτική αρχή κατ’ εξακολούθηση έχει δηλώσει.

Τα Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου αναμένεται να συντελέσουν σημαντικά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών και την ποιοτική εξυπηρέτηση αυτών, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας αλλά και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, στην τόνωση της αγοράς και την εδραίωση της Κυπαρισσίας ως ελκυστικού προορισμού για αγορές, διασκέδαση και κέρδος, με ωφελούμενους τόσο τις επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών της οικονομικής κρίσης όσο και τους ίδιους τους καταναλωτές.

Τόσο η κουλτούρα του καταναλωτή στην χώρα μας, όσο και οι καιρικές συνθήκες, ευνοούν απόλυτα τη λειτουργία των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου, τα οποία όταν υλοποιηθούν, οργανωθούν και λειτουργήσουν με όρους σύγχρονης διοίκησης και μάρκετινγκ, θα αποτελέσουν ένα σημαντικό εργαλείο ανάκαμψης της αγοράς.

Ήδη, προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών ώστε να εκπονηθεί εργασία το επόμενο χρονικό διάστημα με Θέμα: ¨Οικονομική Ανάπτυξη Πόλεων. Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου. Πρότυπο Εφαρμογής.

Τέλος, τονίστηκε ότι αυτό που πλέον αποκτά ιδιαίτερη σημασία είναι να μην χαθεί χρόνος στην υλοποίηση της πρότασης καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον ασφυκτικά, με ότι αυτό συνεπάγεται, κάτι το οποίο προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για την τελική έκβαση του έργου, τόσο στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας αλλά και στο σύνολο της κοινωνίας της Κυπαρισσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button