Τοπικά Νέα

Ο Θεόδωρος Οικονόμου νέος πρόεδρος των Ξενοδόχων Τριφυλίας

Αλλαγή σκυτάλης για τον Σύλλογο Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κυπαρισσία η Ετήσια Γενική Συνέλευση, και οι εκλογές, του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο Κώστα Αγγελόπουλο παρουσίασε τον απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον ξενοδοχειακό κόσμο.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, που προήλθε από τις αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος εξελέγη ο Θεόδωρος Οικονόμου, γραμματέας η Μαρίνα Τεριζάκη και ταμίας ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Μέλη εξελέγησαν οι, Κων/νος Δημητρόπουλος, Γιώργος Κασσίμης, Γιώργος Κυριακόπουλος, Μιχαλαρέα Αγγελική.

Η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή που εξελέγη στις ίδιες αρχαιρεσίες και η οποία αποτελείται από τους κ.κ. Κων/νο Αγγελόπουλο, Γιώργο Βασιλόπουλο και Δημήτρη Μιχαλόπουλος.

Για την Ο.Ε.Ε.Δ.Δ.ΠΕΛ.Κ. (εκπρόσωποι της Ένωσης για το σύλλογο ενοικιαζόμενων) εξελέγησαν οι Θεόδωρος Οικονόμου και Γιώργος Κυριακόπουλος.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button