Δήμος ΜεσσήνηςΤοπικά Νέα

Πανελλήνια πρωτοτυπία από φούρνο στη Μεσσηνία: Δημιουργεί το… “ψωμί της καραντίνας”

Ο Κώστας Ντόκος που διατηρεί φούρνο στη Μεσσήνη δημιουργεί και προσφέρει στους πελάτες του το “ψωμί της καραντίνας”.

Πρόκειται για ψωμί μεγάλου  μεγέθους (προζυμένιο ολικής) που μπορεί να διατηρηθεί για ημέρες εξασφαλίζοντας έτσι μειωμένες επισκέψεις στον φούρνο συμβάλλοντας στον περιορισμό των μετακινήσεων.

Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το “ψωμί της καραντίνας” αποτελεί μια οικονομική πρόταση για πολυμελής οικογένειες.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Δεν θα εβλαπτε το ψωμι της καραντινας να το κραταει ο φουρναρης φορωντας γαντια… Αλλιως μαλλον το ψωμι της καραμπινας θα γινει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button