ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Πανελλήνιες 2022: Με Νεοελληνική Γλώσσα ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές για τα ΓΕΛ – Μαθητές των Γαργαλιάνων μιλούν στο Gargalianoionline

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας εξετάστηκαν σήμερα Παρασκευή, 3 Ιουνίου, οι υποψήφιοι μαθητές Γενικών Λυκείων της χώρας κατά την πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Διάχυτη ήταν η αισιοδοξία των μαθητών, καθώς μετά το πέρας της εξέτασης ανέφεραν ότι τα θέματα ήταν κατανοητά και βατά.

Δείτε τι δήλωσαν μαθητές του ΓΕΛ Γαργαλιάνων στο Gargalianoionline

Νικός Τσαγκάρης

“Είμαι ευχαριστημένος, τα θέματα ήταν βατά και είμαι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα. Ελπίζω σαν σύνολο να τα πάω καλά για να περάσω στην σχολή που θέλω. Η πρώτη επιλογή ειναι το ΠΑ.ΠΕΙ. πληροφορική και η δεύτερη που μου αρέσει είναι η γυμναστική ακαδημία”.

Ιωάννα Μαγγανά

“Τα θέματα ήταν βατά μπορώ να πω, γράψαμε όλα τα παιδιά ελπίζω ικανοποιητικά. Θα περιμένουμε βέβαια και τις βαθμολογίες να δούμε πως θα πάμε. Σκοπός μου είναι η Αρχιτεκτονική και ελπίζω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Βέβαια θα πρέπει να περιμένουμε και τα άλλα μαθήματα γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή”

Δημήτρης Σταματελόπουλος

“Τα θέματα δεν ήταν πολύ δύσκολα, ήταν βατά. Στόχος μου ειναι ιατρική σε κάποια πόλη, νομίζω, καλύτερα θεωρώ ότι είναι η Θεσσαλονίκη”.

Αγγελική Μπουγά

“Τα θέματα ήταν πολύ πιο βατά από αυτά που περίμενα, έπεσε και πεζό το οποίο δεν ήταν αναμενόμενο, περίμενα ότι θα πέσει ποίημα. Πρώτη μου επιλογή είναι Χημικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Αθήνας”.

Γεωργία Γλαροπούλου

“Γενικά τα θέματα μου φάνηκαν βατά, είχα προετοιμαστεί για την ιστορία το είχαμε κάνει στο φροντιστήριο, ήταν γενικά ΣΟΣ θέμα, δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Σαν στόχο έχω την ψυχολογία πιο πολύ”.

Ιωάννα Κόντου

“Τα θέματα μου φάνηκαν αρκετά βατά, γιατι αυτό το θέμα το είχαμε αναλύσει στο φροντιστήριο και ήταν σχεδόν ΣΟΣ ότι θα πέσει. Θα ήθελα να περάσω στην Αθήνα, στην ΑΣΟΕΕ, θα δούμε πως θα πάω και στα υπόλοιπα μαθήματα”.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Τη Δευτέρα οι εξεταζόμενοι στα Γενικά Λύκεια θα δοκιμαστούν σε Αρχαία, Μαθηματικά και Βιολογία. Η επόμενη και 3η κατά σειρά ημερομηνία εξέτασης στις Πανελλαδικές 2022 είναι η Τετάρτη 8 Ιουνίου με Λατινικά, Χημεία και Πληροφορική. Τελευταία ημερομηνία στις Πανελλαδικές εξετάσεις είναι η Παρασκευή, 10 Ιουνίου με τα μαθήματα Ιστορία, Φυσική και Οικονομία.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Το πρόγραμμα για τα ΓΕΛ

 

Το πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button