ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας για τη Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων

Την παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας και μετάθεση της καταληκτικής ημερομηνίας αποσφράγισης των προσφορών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων» αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας λόγω αποχής  – απεργίας στην  οποία συμμετέχουν τα μέλη τα Επιτροπής Διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Στριμπάκος εισηγούμενος το θέμα είπε: “το εν λόγο θέμα εισάγεται ως κατεπείγον, καθώς πρέπει άμεσα να παραταθεί η διαγωνιστική διαδικασία, λόγω απεργίας –
αποχής των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού (ΕΜΔΥΔΑΣ). Τα Μέλη αφού έλαβαν υπόψη το άρθρο 75, παρ. 6 του Ν. 3852/2010, αποφάσισαν ομόφωνα το χαρακτηρισμό του θέματος ως κατεπείγον και συζητητέο.  Με την αριθ. 280/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η αριθ. 55/2020 Τεχνική Μελέτη, οι Τεχνικές Προδιαγραφές, καταρτίστηκαν οι όροι δημοπράτησης και συντάχθηκε η διακήρυξη του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων». Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών είχε ορισθεί η 9η/12/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, ενώ ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών είχε ορισθεί η 11η/12/2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. Κατόπιν και του αριθ.1598/10-12-2020 εισηγητικού εσωτ. εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη και την ηλεκτρονική ενημέρωση της Π.Ο.Ε. Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., στην οποία συμμετέχουν τα μέλη τα Επιτροπής Διαγωνισμού, ότι η απεργία – αποχή συνεχίζεται μέχρι 31/12/2020, πρέπει να παραταθεί η διαγωνιστική διαδικασία και να μετατεθεί η καταληκτική
ημερομηνία αποσφράγισης των προσφορών για μετά το τέλος της απεργίας”.

Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα, να εγκρίνει την παράταση της διαγωνιστικής διαδικασίας του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο «Δημοτική Οδοποιία Γαργαλιάνων», λόγω απεργίας – αποχής των μελών της Επιτροπής Διαγωνισμού (Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ.). Η νέα ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών, του άρθρου 18 της αριθ.15635/24-11-2020 Διακήρυξης (ΑΔΑΜ: 20PROC007706888), θα ορισθεί μετά το τέλος της απεργίας, με νέα απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Δ. Τριφυλίας.  Στο πλαίσιο τροποποίησης των όρων της διακήρυξης, θα πρέπει να τηρηθεί το σύνολο των διατυπώσεων δημοσιότητας, σύμφωνα με την αριθ. πρωτ. 4121/30-07-2020 διευκρινιστική επιστολή της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΑΔΑ: ΩΡΗ9ΟΞΤΒ-2ΧΖ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button