Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Παρουσίαση βιβλίου στη Μεθώνη: “Ένα τελευταίο γράμμα από την Ελλάδα”

 Το βιβλίο της αγγλίδας συγγραφέως Emma Cowell με τίτλο “Ένα τελευταίο γράμμα από την Ελλάδα” θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 14/9 στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης.

Όπως τονίζεται, το βιβλίο μας ταξιδεύει στην ομορφιά του έρωτα και της τρυφερότητας αλλά και στις αιώνιες ομορφιές της Ελλάδας. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Μεθώνη όπου η Σόφι -κεντρικό πρόσωπο του μυθιστορήματος- ανακαλύπτει “πολλά περισσότερα από τα μυστικά της μητέρας της”. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η συγγραφέας, η διευθύντρια του Γυμνασίου Μεθώνης Κατερίνα Πλακούδα και ο διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Διονύσης Ψαλλίδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας Αγάπιος Οικονομίδης. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας και θα γίνει σε συνεργασία με τα σχολεία της Μεθώνης και με την υποστήριξη του βιβλιοπωλείου “Ανέμελε”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button