Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Πεζοπορία φιλανθρωπικού χαρακτήρα από τους Περιηγητές Μεσσηνίας

Οι Περιηγητές Μεσσηνίας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 οργανώνουν μια πεζοπορία φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό να στηρίξουν έμπρακτα συνανθρώπους μας, βοηθώντας στην κάλυψη ορισμένων βασικών τους αναγκών.

Για το λόγο αυτό χρειάζεται να συλλεχθούν τρόφιμα (Ψωμί για τοστ, εμφιαλωμένο νερό, μέλι, τσάι, ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι κίτρινο, κ.λπ.), αναλώσιμα (pampers, χαρτί υγείας, κ.λπ.) και οικονομική ενίσχυση προκειμένου να προσφερθούν στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» (Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού).

Παρακαλούμε πολύ όποιον επιθυμεί και έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει την προσπάθειά μας αυτή, ώστε ο εθελοντικός αυτός οργανισμός να μπορέσει να συνεχίσει το ανεκτίμητης αξίας φιλανθρωπικό του έργο.

 

Σημείο εκκίνησης: Άνω Βέργα

Ώρα συνάντησης: 11:00 π.μ.

 

Όποιος θέλει να ενισχύσει και δεν μπορεί να παρευρεθεί στην εκδήλωση μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα: 6947320585 ΑΡΓΥΡΗΣ, 6980727203 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button