Οικονομία

Πρόσκληση στην Εκδήλωση «Βιώσιμη Παραγωγή Τροφίμων και Χρηματοδοτικά Εργαλεία»

Το EUROPE DIRECT Πελοπόννησος σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, το Δίκτυο Πόλεων «ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ» και το Enterprise Europe Network, διοργανώνουν εσπερίδα με τίτλο «Βιώσιμη Παραγωγή Τροφίμων και Χρηματοδοτικά Εργαλεία», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Αρκαδίας.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι να συμβάλλει στη μείωση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στις καλλιεργητικές μεθόδους μέσω της μετάβασης προς ένα σύστημα παραγωγής και κατανάλωσης που είναι φιλικότερο προς το περιβάλλον, την υγεία και την κοινωνία.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στην εκδήλωση θα επικεντρωθούν στη βιολογική γεωργία, τη βιοποικιλότητα, την αειφορία και τη βιώσιμη τοπική ανάπτυξη. Έμφαση θα δοθεί στον τρόπο που η Πράσινη Συμφωνία και μετάβαση και τα χρηματοδοτικά εργαλεία θα συμβάλλουν στην προστιθέμενη αξία της Ελληνικής γεωργίας και παράλληλα θα συντελέσουν καταλυτικά στη διάχυση του οράματος για ένα βιώσιμο αγροτικό μοντέλο ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button