Αγροτικά

Ρουμανία: Ενδιαφέρον για ελληνικές ελιές και ελαιόλαδο

Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων super market οτη Ρουμανία, Mega Image, μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize δείχνει ενδιαφέρον για ελληνικές εταιρείες, που πωλούν επιτραπέζιες ελιές και τυποποιημένο ελαιόλαδο και αναμένει -το ταχύτερο δυνατό- από τους ενδιαφερόμενους Ελληνες παραγωγούς και τυποποιητές μία σύντομη παρουσίαση των προϊόντων τους.

Το γραφείο Ο.Ε.Υ. Βουκουρεστίου (υπεύθυνη: κα Ανδρονίκη Λιακοπούλου, ecocom-bucharest@mfa.gr) ενημερώθηκε σχετικά από τον εμπορικό διευθυντή της ρουμανικής αλυσίδας, κ. Emil llin, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν με την παρουσίαση των ελαιοκομικών προϊόντων τους (brand, τιμή, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πιστοποιήσεις κλπ). Η ανακοίνωσή του Γραφείου Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων στη Ρουμανία αναφέρει σχετικά:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο εμπορικός διευθυντής της μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων supermarket Mega Image, (μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize, με 702 καταστήματα σε όλη τη Ρουμανία) κ. Emil Ilin, μας ενημέρωσε πως, στην παρούσα φάση, η εταιρεία Mega Image εξετάζει προσφορές εταιριών που παράγουν και πωλούν βρώσιμες ελιές και τυποποιημένο ελαιόλαδο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της εταιρείας του για ελληνικά προϊόντα.

Θα παρακαλούσαμε να προωθήσετε την ενημέρωση στα μέλη σας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Ilin (eilin@mega-image.ro), το ταχύτερο δυνατό, με μία σύντομη παρουσίαση του προϊόντος τους (brand, τιμή, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, πιστοποιήσεις κλπ).

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα Mega Image ήδη συνεργάζεται με αρκετές ελληνικές εταιρίες παραγωγής τροφίμων, έχοντας, όπως μας επεσήμανε ο κ. Ilin και ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Moga, σε πρόσφατη συνάντησή μας, ιδιαίτερα καλή εικόνα για την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων.

olivenews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button