Ελλάδα

Ρόδος: Ένταση στο δημαρχείο για τις παραλίες – Άνδρας έκοψε τις φλέβες του

«Άνω κάτω» έγινε το δημαρχείο της Ρόδου, όπου, από το πρωί της Πέμπτης (29/6), συγκεντρώθηκαν «ομπρελάδες» και άλλοι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις παραλίες της ΕΤΑΔ που δημοπρατούνται σήμερα, διαμαρτυρόμενοι ότι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Αναλυτικότερα, όπως μεταδίδει το rodiaki.gr, οι επαγγελματίες συγκεντρώθηκαν στον 1ο όροφο του Δημαρχείου, έξω από το γραφείο του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη και διαμαρτύρονταν έντονα, εκφράζοντας αυτούς τους φόβους.

Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που οι συγκεντρωθέντες ξέσπασαν με έντονο τρόπο, ενώ καταγράφηκαν λιποθυμίες και τραυματισμοί.

Μάλιστα, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ένας από τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί έκοψε τις φλέβες του με συνέπεια να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα άνευ προηγούμενου.

Από νωρίς υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στο δημαρχείο, ενώ πολίτες απειλούν με λιντσάρισμα και απαιτούν από κάποιον να εμφανιστεί.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Αυτός είναι ο Νόμος της Ζούγκλας στην πράξη.

    Σήμερα είναι οι εταιρείες φάντασμα από την Αθήνα, αύριο θα είναι οι “επενδυτές” από το εξωτερικό.

    Οι ξαπλώστρες λέει από 5 ευρω στα 30 ευρώ στην Ρόδο.

    Είμαι περίεργος να δω πόσα χρόνια θα πάρει στην κυβέρνηση των αρίστων να καταστρέψει τον Ελληνικό τουρισμό.

    Η Μύκονς δείχνει τον δρόμο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button