Ελλάδα

Σάλος σε χωριό των Ιωαννίνων με σεξομανή παπά

Τη φήμη του αχόρταγου για σεξ και όργια Αγίου Πρεβέζης, ο έκλυτος βίος του οποίου συγκλόνισε την Ελλάδα το ’80, φαίνεται ότι ζήλεψε ένας ιερέας σε χωριό των Ιωαννίνων!

Πληροφορίες της Espresso αναφέρουν ότι ο 60χρονος ιερωμένος έχει κάνει άνω κάτω το χωριό, με τους κατοίκους να συζητούν χαμηλόφωνα τη «ροζ» δράση του.

Οι κάτοικοι του καταπράσινου χωριού, που έχουν αναστατωθεί από τα καμώματα του παπά ξέρουν ονόματα και καταστάσεις.

Σύμφωνα με την Espresso, στο καφενείο ο παπάς δεν παίζει ξερή και πρέφα, αλλά ερωτικά παιχνίδια!

Ο ιερέας περιμένει υπομονετικά να έρθει η ώρα που θα σχολάσει ο υπάλληλος του καφενείου και καθώς προφανώς έχει βγάλει αντικλείδια, όταν τον δει να απομακρύνεται, κλειδώνει την κεντρική πόρτα, αφήνοντας μισάνοιχτη την πίσω.

Από κει μπαίνει η γυναίκα που θα την ικανοποιήσει τη βραδιά σε ένα πρόχειρο δωματιάκι που έχει φτιάξει ίσα ίσα για να χωρούν άνετα οι δυο τους, παρότι οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει κάνει αρκετές φορές όργια και με περισσότερες από μια κοπέλες.

Ωστόσο, τα κουτσομπολιά για τον 60χρονοδε σταματούν εδώ, μια και, αφού έχει φτάσει στο σημείο να θωπεύσει ακόμα και νύφες του. Οι γυναίκες με λυγμούς στους συζύγους τους ότι τόλμησε να τις αγγίξει και να τις φιλήσει, με συνέπεια εκείνοι να γίνουν έξαλλοι και να ξυλοκοπήσουν τον ίδιο τους τον πατέρα. Εκτός από τα παιδιά του, λέγεται ότι έχει δεχτεί επιθέσεις και από άλλους συζύγους γυναικών που έχουν διαμαρτυρηθεί ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η δράση του παπά έχει γίνει γνωστή και στα γύρω χωριά και το σούσουρο που έχει προκληθεί ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Οι παλιότεροι τον συγκρίνουν με τον άλλοτε μητροπολίτης Πρεβέζης και Νικοπόλεως Στυλιανό Κορνάρο, η αποκάλυψη των ερωτικών σκανδάλων του οποίου είχε συνταράξει την Ελλάδα πριν από περίπου τέσσερις δεκαετίες. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι στο χωριό όπου ζει που του έχουν κολλήσει το προσωνύμιο «Άγιος».

Πηγή: Espresso

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button