ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Σήμερα και αύριο οι κηδείες των άλλων δύο αδικοχαμένων μαθητών

Συγκλονισμένη είναι ακόμα η κοινωνία της Κυπαρισσίας αλλά και όλο το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο των τριών 15χρονων μαθητών προχθές το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας-Φιλιατρών.

Σήμερα έχουμε τη δεύτερη πράξη του δράματος στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου θα γίνει η κηδεία του δεύτερου 15χρονου. Τεράστιος ο θρήνος που πλέον γίνεται σπαραγμός και όλοι μας δεν μπορούμε να συνέλθουμε από αυτό που είδαμε να γράφεται στο μοιραίο πρωινό της Δευτέρας στο δρόμο.

Οι μαθητές απαρηγόρητοι και αυτοί συγκλονισμένοι με καρδιές ραγισμένες. Οι συμμαθητές που με τα παιδιά αυτά έκαναν τα όνειρά τους για τη ζωή πια πρέπει να δουν και να αντιμετωπίσουν την σκληρή απώλειά τους.

Στο 1ο ΕΠΑΛ της Κυπαρισσίας υπάρχει ψυχολόγος διορισμένη από το κράτος και πλέον η βοήθειά της μαζί με τους εκπαιδευτικούς είναι πολύ σημαντική για να στηριχθούν και οι μαθητές που έχασαν σε μια στιγμή τους φίλους τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button