ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Συνάντηση εργασίας για το Open Mall Κυπαρισσίας

Δείτε τι αναφέρει σε δελτίο Τύπου ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 27/10/2020, και σε πολύ καλό κλίμα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, μεταξύ του Δημάρχου Τριφυλίας, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, του Τεχνικού Συμβούλου του Δήμου, καθώς και του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, παρουσία του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τριφυλίας, με αποκλειστικό θέμα, την πορεία υλοποίησης του έργου των Open Mall kyparissias – Ανοικτά κέντρα Εμπορίου Δήμου Τριφυλίας.

Υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων για την ρητή υλοποίηση του έργου, μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, και ορίστηκε, αυστηρό χρονοδιάγραμμα εργασιών για το κάθε μέρος, ώστε να πραγματοποιήσουν τα απαραίτητα, και εν τέλη, μέχρι και το τέλος του 2023 το σύνολο του έργου να έχει υλοποιηθεί.
ΟΕ. Σ. Κυπαρισσίας θα ήθελε να εκφράσει την ιδιαίτερη ικανοποίηση του από την έκφραση της πολιτικής βούλησης του Δημάρχου Τριφυλίας, για την υλοποίηση του έργου, καθώς και από την ρήση του Τεχνικού Συμβούλου κατά την διάρκεια της συνάντησης, ότι, ”θα ήταν τρελός κάποιος που δεν θα ήθελε ένα τέτοιο έργο”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button