Τοπικά Νέα

Συνάντηση Λεβεντάκη με εκπρόσωπο της Τράπεζας Πειραιώς

Ενημερωτική επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας Γ. Λεβεντάκη έπειτα από τη συνάντηση που είχε με εκπρόσωπο της Τράπεζας Πειραιώς στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, με αφορμή το επικείμενο λουκέτο στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Φιλιατρά.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Οι πληροφορίες, σχετικά με το επικείμενο “λουκέτο” στο Υποκατάστημα Φιλιατρών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και με ότι αυτό συνεπάγεται για την πόλη και τους κατοίκους της, ήταν η αφορμή για τη προχθεσινή μου συνάντηση με τον Περιφερειακό Σύμβουλο του άνω τραπεζικού ιδρύματος, κύριο Ανδρέα Σταυρόπουλο.

Σε συζήτηση, λοιπόν, που είχα μαζί του, τον ενημέρωσα πως, για μια κατ’ εξοχήν αγροτική περιοχή, όπως αυτή των Φιλιατρών (που οι συναλλαγές είναι πολλές και σε καθημερινή βάση) και με δεδομένο ότι είναι το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα που είναι σε λειτουργία αυτή τη στιγμή στην πόλη, κάτι τέτοιο θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα, όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των πολιτών και κυρίως των αγροτών.

Επίσης, να μην ξεχνάμε και εκείνους τους συνταξιούχους (υπερήλικες, ανήμπορους ή μόνους), οι οποίοι (εκ των πραγμάτων) αδυνατούν να εξυπηρετηθούν μέσω ΑΤΜ ή ηλεκτρονικά.

Δίκαια, όπως του ανέφερα, οι κάτοικοι των Φιλιατρών δηλώνουν πως αισθάνονται “πολίτες β’ κατηγορίας” και αδυνατούν να κατανοήσουν το σκεπτικό μιας τέτοιας απόφασης, καθώς και το ενδεχόμενο, να αναγκαστούν στο άμεσο μέλλον να “ξενιτεύονται”, προκειμένου να διεκπεραιώσουν μια οποιαδήποτε απλή τραπεζική συναλλαγή τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΝ, επομένως, και όχι ΕΠΑΙΤΟΥΝ, οι φορολογούμενοι πολίτες των Φιλιατρών, το αυτονόητο.

ΔΙΚΑΙΗ και ΙΣΗ μεταχείριση, με τους κατοίκους των όμορων Δ.Ε. του Δήμου μας, όπως της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων.

Θέλω να ελπίζω πως, μετά τη συνάντησή μας αυτή, η Διοίκηση του άνω τραπεζικού ιδρύματος, θα δείξει την ευαισθησία που χρειάζεται, παραμερίζοντας τις λογιστικές λογικές και δίνοντας λύση, στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Κυπαρισσία 13-09-2019

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ‘ΜΑ ΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΦΟΥΝΟΙ ΕΦΤΟΥ ΦΥΑΝΕ ΓΚΕ ΓΚΕ?ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ.Α ΡΕ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ…Με πιάνουν οι ευαισθησίες μου… που λέει και η Γαρμπή.Ξέρεις μετά από αυτό τον χτυπάς και στην πλάτη και του λες.. ρε φιλαράκι ξέρεις τώρα και γω σε καταλαβαίνω αλλά κατι πρέπει να γίνει και τα τοιάυτα.Με ιδιόκτητο κτήριο και φεύγει κάτι άλλο είναι. Αυτή η κατσίκα έλεος …χεχεχε Σταφιδοπαραγωγέεε πως πήγε ο τρύγος???

  2. ΦΙΛΕ ΝΤΟΠΙΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΛΟΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

  3. Αδερφέ πιστεύσεις πραγματικά κάτι τέτοιο; Ποιοςδήμος; ποιοι βουλευτές; για ρώτα τον ταμία της εκεί τράπεζας τι θα γίνει εντός πενταετίας. Ευτυχώς που είναι το ξενοδοχείο εκει. Αν εσύ είχες εταιρία που θα την έστεινες; καλώς ή κακώς ο Καλλικράτης αυτά έχει. Θες αντίδραση;; αποχή από εκλογές και παραίτηση των συμβούλων χαχαχα στο γκρις είμαστε. ΚΑΡΈΚΛΑ ΜΕ ΛΟΓΓΟ Ή ΜΆΛΛΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΟΚΟΛΑ θέλουν όλοι και παρατήρησε κάτι αφού δεν αντιδρούν οι φιλιατρινοι γιατί να αντιδράσουν οι άλλοι. Α ο Λεβ είναι τελικά δήμαρχος τριφύλιος ή φιλιατρινος φουλάκια; πάλι κόβεται το νερό; τι έγινε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button