ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Τέμπη: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στην Κυπαρισσία [εικόνες]

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε ολόκληρη τη χώρα κορυφώθηκε η 24ωρη πανεργατική απεργία για την τραγωδία των Τεμπών, στην οποία συμμετέχουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Στην Κυπαρισσία πραγματοποιήθηκε απεργιακή συγκέντρωση έξω από το κτήριο του Εργατικού Κέντρου Κυπαρισσίας και πορεία στη συνέχεια στο κέντρο της πολης από μέλη της Ομάδας Γυναικών Τριφυλίας, του Συνδικάτου Οικοδόμων Τριφυλίας, αλλά και της τοπικής Επιτροπής Συνταξιούχων. Επιπλέον, επαγγελματίες της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για δίωρη στάση εργασίας και έκλεισαν τα καταστήματά τους στις 12 το μεσημέρι.

Κατά την απεργιακή συγκέντρωση μίλησαν η Κατερίνα Τσιγκάνου από την Ομάδα Γυναικών Τριφυλίας, ο Κώστας Καπερώνης από την Επιτροπή Συνταξιούχων και ο Σωτήρης Μπενάρδος από τους Οικοδόμους.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Yπάρχουν και στην Κυπαρισσία τεμπέληδες που διεκδικούν το δικαίωμα στην αναξιοκρατία και τα ρουσφέτια του βαθέως κομματικού κράτους

      1. Εσύ δώσε φακελάκι στον γιατρό του δημοσίου νοσοοκομείου, πες του και ευχαριστώ και από πάνω, πλήρωνε και 3.500 χιλιάρικα στον σταθμάρχη για να παρατάει την βάρδια του για να φάει σουβλάκια, παρακάλα και τον συνδικαληστή επιθεωρητή μπας και βάλει κανένα δικό σου στο δημόσιο, όποιο κανάλι και να βλέπεις, δεν πρόκειται να σε βοηθήσει ιδιαίτερα.

        1. Εσύ πλήρωσε τον ιδιώτη γιατρό που σε βγάζει άρρωστο χωρίς να είσαι για να σε έχει πελατάκι, αγόρασε τα αχρηστα φαρμακα που σου γράφει επειδή τα παίρνει από τις φαρμακευτικες που επιδοτούνται από το κράτος, πλήρωσε φόρους για να επιδοτείται η Hellenic Train για να σε σκοτώνει, παρακαλά τον Βουλευτή και το δήμαρχο μήπως σου βρει δουλειά σε κανέναν εργολάβο ή εταιρεία της κλίκας του.
          Αλλά και εσυ οποιο κανάλι και να βλεπεις δεν πρόκειται να σε βοηθήσει ιδιαίτερα, όλα βόθρος είναι και αυτα σε εκαναν να μην μπορεις να δεις την πραγματικοτητα μπροστα στη μυτη σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button