Lifestyle

Τα πιο σαρκαστικά ζώδια: Γλώσσα που τσακίζει κόκκαλα

Ο σαρκασμός έρχεται σε διάφορες αποχρώσεις. Ευτυχώς, η αστρολογία μπορεί να δείξει του μετρ της ειρωνείας και του σαρδόνιου χιούμορ. Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις αν πρέπει να εκλάβεις την ειρωνική παρατήρηση κάποιου ως προσβολή, αλλά για τα πιο σαρκαστικά ζώδια, τα πάντα είναι ζήτημα οπτικής.

Κάθε ζώδιο έχει την ικανότητα να είναι σαρκαστικό, αλλά για μερικά ζώδια ο σαρκασμός είναι μια γλώσσα την οποία μιλούν άπταιστα. Αν και τα επικοινωνιακά ζώδια του αέρα φαίνονται οι πιο πιθανές επιλογές, υπάρχει στην πραγματικότητα ένα ζώδιο από κάθε στοιχείο, που έχει την τάση για σαρκασμό περισσότερο από τα υπόλοιπα.

Είτε τα έξυπνα σχόλια τους είναι σκόπιμα, είτε έρχονται φυσικά, αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν πώς να ελαφρύνουν τη διάθεση με χαλαρό κυνισμό. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις αν ανήκεις σε ένα από τα πιο σαρκαστικά ζώδια. Και αν είσαι, είναι σίγουρο ότι δεν θα σοκαριστείς ιδιαίτερα.

Τα πιο σαρκαστικά ζώδια Pexels

Τα πιο σαρκαστικά ζώδια

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι με κυβερνήτη τους τον επικοινωνιακό πλανήτη Ερμή, είναι το πιο παραδοσιακά σαρκαστικό ζώδιο. Εκτιμούν κάθε ευκαιρία για πνευματώδεις ατάκες. Κυβερνούν τον τρίτο οίκο των διαδικασιών της σκέψης και έτσι ό,τι σκέφτονται θα το πουν αμέσως, χωρίς περιστροφές και δεύτερες σκέψεις. Είναι οι φλύαροι τύποι, που πάντα θα βρουν να πετάξουν ένα καυστικό σχόλιο, άξιο χειροκροτήματος. Έχουν ένα εξωφρενικά αστείο και οξυδερκές πνεύμα, που μπορεί εύκολα να διασκεδάσει, ακόμα και τους πιο σοβαρούς τύπους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι οι μυστηριώδεις τύποι της παρέας, αλλά θα γνωστοποιήσουν σε όλους πώς νιώθουν με τα σχόλιά τους. Σπάνε όλα τα ταμπού και το σαρδόνιο χιούμορ τους, γίνεται το ιδανικό όπλο για να κινηθούν στη λεπτή γραμμή μεταξύ κυνικού και έξυπνου. Ένας Σκορπιός είναι σαρκαστικός με τον τρόπο που ξέρει, δηλαδή «σκοτεινά». Επειδή κυβερνούνται από τον Πλούτωνα, έχουν έναν έμφυτο τρόπο να αφουγκράζονται αυτό που νιώθουν οι άνθρωποι βαθιά μέσα τους. Και ο σαρκασμός τους είναι διαφορετικός, όταν αντηχεί προσωπικά.

Τοξότης

Ενθουσιώδης και λαμπερός, ο Τοξότης είναι επαγγελματίας στο να κάνει ειρωνικά σχόλια. Έχουν μια διαφορετική αίσθηση του χιούμορ και έναν τρόπο να σατιρίζουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. Επειδή αυτά τα φλογερά ζώδια κυβερνώνται από τον Δία, όταν πρόκειται για σαρκασμό, όσο μεγαλύτερο είναι το κοινό τους, τόσο το καλύτερο. Επίσης, δεν φοβούνται να αστειευτούν με πράγματα, που κανείς άλλος δεν θα σχολιάσει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο σαρκαστικά ζώδια. Μην αφήσεις την προσγειωμένη φύση του να σε ξεγελάσει. Στην πραγματικότητα, μπορούν να παίξουν με τις λέξεις με έναν περίπλοκο τρόπο και να έχουν στη διάθεσή τους μια ποικιλία από υποτιμητικές παρατηρήσεις. Και τα περισσότερα από τα ξεκάθαρα σχόλιά τους περνούν απαρατήρητα, γιατί η γεύση του σαρκασμού του, είναι τόσο στεγνή όσο ένα έρημο βουνό. Τους κυβερνά ο Κρόνος, οπότε παρόλο που μπορεί να μην τους βρίσκεις αστείους, έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να εκφράζουν την άποψή τους, με χιούμορ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button