Αγροτικά

Την ανεξάρτητη εφαρμογή Smart Command για κάθε τρακτέρ θα λανσάρει η Reichhardt στην Agritechnica

Άμεση σύνδεση μέσω WiFi και διαχείριση των λειτουργιών αυτόματης καθοδήγησης μέσω κινητών συσκευών-τάμπλετ και έξυπνα κινητά τηλέφωνα- θα παρέχει η εφαρμογή Smart Command για τα τρακτέρ την οποία ετοιμάζεται να λανσάρει η γερμανική εταιρεία Reichhardt στην επερχόμενη έκθεση Agritechnica σε τρεις μήνες από τώρα.

Η εφαρμογή είναι έχει συμβατότητα ISO, θα δίνει λύσεις στο αυτόματο σύστημα διεύθυνσης, στον έλεγχο τμήματος και στον έλεγχο μεταβλητού ρυθμού, επιτρέποντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων.


Η εφαρμογή της Reichhardt είναι ανεξάρτητη, κάτι που σημαίνει ότι με ένα τάμπλετ και σύνδεση στο WiFi ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση σε αυτήν.

Η εταιρεία λέει πως μέσα από την εφαρμογή ο χρήστης μπορεί να δει τον χρόνο εργασίας, τον ρυθμό εφαρμογής και το είδος της δουλειάς, στοιχεία τα οποία αρχειοθετούνται στην κινητή συσκεύη του. Σύμφωνα μάλιστα με τη εταιρεία, η εφαρμογή Smart Command δε χρειάζεται απαραίτητα σύνδεση στο διαδίκτυο για την διαχείριση των δεδομένων, αφού αυτά εποθηκεύονται στο κινητό ή το τάμπλετ του χρήστη.

Να σημειώσουμε, τέλος, πως η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις μάρκες τρακτέρ και μπορεί να «τρέξει» παράλληλα με κάθε είδος εξοπλισμού που διαθέτει το εκάστοτε τρακτέρ.

agronews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button