Αθλητικά

Τι γίνεται με τον Michael Schumacher;

Πλησιάζουμε στη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το σοβαρό ατύχημα του Michael Schumacher ενώ έκανε σκι στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ στις γαλλικές Άλπεις και η σιγή σχετικά με την κατάστασή του συνεχίζεται.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Όπως έχουμε πολλάκις τονίσει μέσα από τις σελίδες του NewsAuto, στην πράξη από την πλευράς της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, τηρείται σταθερά το «ουδέν σχόλιο» και το «ουδέν νεότερο». Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες, εκεί που ο Γερμανός δίνει το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του.

Μετά από αρκετές εβδομάδες σιωπής και από τα απανταχού media, τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει κάποια δημοσιεύματα που επικαλούνται ανθρώπους κοντά στο περιβάλλον του Schumi.

Το γαλλικό περιοδικό Paris Match φιλοξενεί λόγια συγγενή τον οποίο δεν κατονομάζει, ο οποίος δηλώνει: «Όταν το βάζεις να κάτσει στο αναπηρικό καρότσι που κοιτάζει το όμορφο πανόραμα βουνών πάνω από τη λίμνη, μερικές φορές ο Michael κλαίει».

Βέβαια δεδομένου πως δεν κατονομάζεται η πηγή, αμφισβητείται έντονα το περιεχόμενο της δημοσίευσης.

schumi-china12-sad640

Πάντως το έγκυρο αυτής φαίνεται πως είναι ότι ο Schumacher παραμένει στο σπίτι του στην Ελβετία, ένα μέρος του οποίου είχε μετατραπεί σε σύγχρονο ιατρικό κέντρο ώστε να συνεχίσει εκεί την προσπάθεια ανάκαμψης από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ούτε στο… Τέξας που φέρονταν να τον περιμένουν γιατροί-Μεσσίες, ούτε στη Μαγιόρκα που ήταν η πιο πρόσφατη φήμη.

Πρέπει να σημειωθεί πως η οικογένειά του κρατά σταθερά, κλειστά τα χαρτιά της. Ακόμα και στις συχνές πλέον δημόσιες εμφανίσεις που έρχονται αναπόφευκτα μετά τις αγωνιστικές επιτυχίες του γιου του Michael, Mick, που αναδείχθηκε πρωταθλητής της Ευρωπαϊκής Formula 3, ουδείς κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά.

Ο Nicklas Nielsen, φίλος και «καθοδηγητής» του Mick, είπε στη δανέζικη εφημερίδα BT: «Ξέρω καλά τον Mick, είναι ήρεμο παιδί, ήσυχος άνθρωπος. Είναι όμως ευγενικός και μιλάει σε όλους. Όμως δεν μιλάει σε κανέναν σχετικά με τον πατέρα του. Κάνω και καρτ με τον Ralf Schumacher (σ.σ. τον αδερφό του Michael) αλλά ούτε αυτός, ούτε κάποιος από τη δική του ομάδα μιλάει για το θέμα. Ίσως ο Michael να ανακάμπτει και να θέλει να εμφανιστεί στον κόσμο μόνο όταν θα έχει αναρρώσει πλήρως. Είναι δύσκολο να ξέρει κάποιος τι πραγματικά συμβαίνει. Ο Mick δεν λέει πως είναι λυπημένος για τον πατέρα του, απλά έχει πει πως κάποιες φορές η κατάσταση είναι δύσκολη».

Ας ελπίσουμε τα λόγια του Nielsen να αποτυπώνουν την πραγματικότητα που όλοι ευχόμαστε. Ο Schumacher να είναι σε πορεία ανάκαμψης και σύντομα να μας μιλήσει ο ίδιος σχετικά!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button