Viral

Το απίθανο κόλπο για να ανοίγετε τα αναψυκτικά – Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Χρήσιμο κόλπο για να… ανοίγουμε κουτάκια αναψυκτικών έδωσε στη δημοσιότητα ένας TikToker, με τους χρήστες να εντυπωσιάζονται και το βίντεο να γίνεται viral.

Ένας διάσημος TikToker, ο Jordan Howlett που χρησιμοποιεί το όνομα @jordan_the_stallion8 στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε ένα βίντεο με το οποίο δείχνει πως μπορεί κάποιος να ανοίξει ένα αναψυκτικό χωρίς να χρησιμοποιήσει το δάχτυλό του.

Πρόκειται για ένα κόλπο ιδιαίτερα χρήσιμο για τις γυναίκες που θέλουν να προστατέψουν το μανικιούρ του.

Στο βίντεο ο Howlett κρατάει ένα κουτάκι αναψυκτικό και δείχνει το κάτω μέρος του, τη βάση δηλαδή, η οποία έχει μια επιπλέον κυκλική γραμμή.

«Λοιπόν, αν ρίξετε μια ματιά στο κάτω μέρος ενός αναψυκτικού, θα δείτε ότι υπάρχει μια επιπλέον μικρή κυκλική γραμμή» λέει αρχικά.

«Θες να μάθεις γιατί;» συνέχισε και προχώρησε στην αποκάλυψη.

«Επειδή αυτά τα αναψυκτικά είναι πολλαπλών χρήσεων, που σημαίνει ότι μπορείτε να στοιβάζετε το ένα πάνω στο άλλο και να χρησιμοποιείτε την κυκλική γραμμή για να ανοίξετε αυτό που είναι από κάτω».

Ο TikToker το πήγε ένα βήμα παρακάτω λέγοντας: «Επομένως, αν μόλις έχετε φτιάξει τα νύχια σας και δεν θέλετε να χαλάσετε, πάρτε ένα αναψυκτικό, βάλτε το πάνω σε ένα άλλο και ανοίξτε το. Δοκίμασε το».

Δείτε το βίντεο…

@jordan_the_stallion8 #stitch with @knowledgesaurus #fypシ ♬ original sound – Jordan_The_Stallion8


Οι χρήστες που τον ακολουθούν έμειναν εντυπωσιασμένοι μόλις είδαν το βίντεο. «Θα το δοκιμάσω αργότερα στη δουλειά. Είμαι αεροσυνοδός και πονάνε τα δάχτυλά μου ή πολλές φορές χαλάω τα νύχια μου εξαιτίας αυτού», σχολίασε μια γυναίκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button