Τοπικά Νέα

Το φορτηγό του «MrFish» FOOD TRUCK – TAKE AWAY “πάρκαρε” ξανά στον πεζόδρομο Μαραθόπολης!

Το φορτηγό του «MrFish» FOOD TRUCK – TAKE AWAY πάρκαρε και φέτος στον πεζόδρομο της Μαραθόπολης.

Θα το βρείτε «σταθμευμένο» μπροστά από το εστιατόριο «Πανόραμα».

Οι περισσότεροι από εμάς τις καντίνες τις έχουμε ταυτίσει με το «βρόμικο» φαγητό… ωστόσο, η καντίνα του «MrFish» FOOD TRUCK – TAKE AWAY δεν μοιάζει με τις άλλες, τόσο ως προς το φαγητό όσο και ως προς τον τρόπο λειτουργίας της.

Αυτό είναι το μέρος που μπορεί να χαρακτηριστεί ως «street food spot». Περιμένετε στη σειρά και… μόλις φτάσετε στον πάγκο κάνετε την παραγγελία σας. Όλα στη συνέχεια συμβαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά. Όλα στο χωνάκι!

Τι πρέπει να παραγγείλετε, ωστόσο; Μπορείτε να επιλέξετε Original Τacos, καλαμαράκια, ψαράκια, γαριδάκι και βακαλάος όλα στο χωνάκι για βιαστικούς περαστικούς και για ρομαντικούς που τους αρέσει η βόλτα στη θάλασσα. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε Πέννες με θαλασσινά και φρέσκιες δροσερές σαλάτες. Εάν δεν είστε σίγουροι τι να πάρετε, τότε το έμπειρο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα στην πληθώρα επιλογών που έχετε.

«MrFish» FOOD TRUCK – TAKE AWAY… η σωστή επιλογή για τους λάτρεις του ψαριού και ποιοτικού φαγητού του δρόμου!

Δοκιμάστε Baoshrimp

Είναι προφανές ότι θα χρειαστεί να κάνετε μερικές επισκέψεις στο φορτηγό για να δοκιμάσετε τα πάντα γιατί υπάρχουν περισσότερα.

Σας περιμένουμε όλους… κάθε μέρα από τις 6 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Μαραθόπολης.

Δεν χρειάζεται κράτηση…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button