Πελοπόννησος

Τραγωδία στην Πάτρα: Πήγε με τα πόδια στο νοσοκομείο και πέθανε από έμφραγμα

Ένα θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (23/9) στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου ένας 42χρονος έφυγε από τη ζωή την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24 ο άτυχος 42χρονος πήγε πεζός στο Τμήμα Επειγόντων του ΠΓΝΠ – το οποίο εφημέρευε – δηλώνοντας στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος ότι αισθάνεται πόνους στο στήθος.

Οι καρδιολόγοι τον παρέλαβαν και ξεκίνησαν να τον υποβάλλουν σε εξετάσεις, διαπιστώνοντας ότι έχει υποστεί έμφραγμα και ακολούθως, θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, όμως ο άνδρας έπαθε ανακοπή.

Έτσι τον οδήγησαν άμεσα στην αναζωογόνηση όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν τον άνδρα στη ζωή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, ενώ μετά το θάνατό του αποφασίστηκε η διενέργεια νεκροτομής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button