Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Παράταση 3 μηνών της κατάσταση έκτακτης ανάγκης από τις πλημμύρες

λόγω «Ζορμπά»

Με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Ιωάννη Ταφύλλη αποφασίστηκε η παράταση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για άλλους 3 μήνες, μέχρι τις 28 Μαρτίου του ΔήμουΤριφυλίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η απόφαση που δημοσιεύθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας αποφάσισε, “την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας, της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς εξακολουθούν να υφίστανται οι λόγοι κήρυξης και το έργο της διαχείρισης των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν από τις 28-09-2018 έως και τις 30-09-2018 στην παραπάνω περιοχή, δεν έχει ολοκληρωθεί σύμφωνα με τα ανωτέρω 11 και 12 σχετικά. Η εν λόγω παράταση κήρυξης θα ισχύει για τρεις (3) μήνες, ήτοι έως και 28 Μαρτίου 2019. Μετά το πέρας του καθορισθέντος χρόνου, θα γίνει, δίχως νέο έγγραφο, άρση της παραπάνω κατάστασης Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button