Τοπικά Νέα

Υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της

Την απόφασή της να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητη υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας, ανακοίνωσε σήμερα με ανοιχτή επιστολή της η δικηγόρος από την Κυπαρισσία Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί μου συμπολίτες του Δήμου Τριφυλίας, 

Με την ανοιχτή αυτή επιστολή θέλω να σας κάνω γνωστή την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφια για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και να θέσω τον εαυτό μου στην ελεύθερη βούλησή σας κατ΄ αρχήν και ακολούθως, αν μου κάνετε την μεγάλη τιμή και με εκλέξετε να σας αντιπροσωπεύσω στο τιμόνι του Δήμου μας.
Όπως γνωρίζετε, είμαι Τριφύλια, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Τριφυλία, δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά ως Δικηγόρος στην Τριφυλία, έχοντας έδρα μου την γενέτειρά μου την Κυπαρισσία και είμαι μητέρα δύο παιδιών.
Τα κίνητρά μου δεν έχουν να κάνουν ούτε με προσωπική φιλοδοξία ούτε με προσωπικό συμφέρον, αλλά βασίζονται στην αγνή αγάπη μου για τον τόπο μας, στην αγανάκτησή μου για την μέχρι σήμερα κατάσταση, στην θέλησή μου να προσφέρω και να φανώ χρήσιμη σε αυτόν, αλλά και στην ξεκάθαρη και διαχρονική πεποίθησή μου ότι αν θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, πρέπει να παλέψεις εκ των έσω, και ότι ενεργός πολίτης είναι αυτός που δύναται να εκλέγει αλλά και να εκλέγεται, αυτός που δύναται να κρίνει και είναι έτοιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή να κριθεί για τα πεπραγμένα του ή για την αδράνειά του.
Ακολούθως, ισχυρή πεποίθησή μου είναι ότι μπορώ, αν μου κάνετε την τιμή και με εκλέξετε, να αναλάβω την ευθύνη αυτή, και να χρησιμοποιήσω όλες μου τις δυνάμεις, την επιστημονική μου κατάρτιση, την κοινωνική και επαγγελματική μου εμπειρία, έτσι ώστε όλοι μαζί να πάμε την Τριφυλία μας μπροστά και μόνο μπροστά!
Ο Δήμος μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε τέλμα και σε αδιέξοδο, μακριά από τις ανάγκες του πολίτη και τις προκλήσεις της εποχής.
Η Τριφυλία, είναι ένας παραδεισένιος τόπος, και είμαστε τυχεροί που έχουμε γεννηθεί σε αυτόν τον τόπο και μπορούμε να είμαστε μόνιμοι κάτοικοί του.
Η Τριφυλία είναι μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης, που συνδυάζει το ορεινό στοιχείο, με τη θάλασσα του Ιονίου και τον εύφορο κάμπο, έχει περιοχές με φυσικό κάλος, εξαιρετικές ποικιλόμορφες παραλίες καθώς μόνο στην Τριφυλία συναντιόνται οι αχανείς εκτάσεις με τις αμμοθίνες από την Κυπαρισσία και το Καλό Νερό έως την Ζαχάρω σε συνδυασμό με τα γραφικά φυσικά λιμανάκια στις παραλίες του Αγρίλι, Φιλιατρών Γαργαλιάνων και Μαραθόπολης, έχει πλειάδα αρχαιολογικών στοιχείων που δεν έχουν αναδειχθεί ποτέ, διαθέτει τα μοναδικού κάλους λιμάνια της Μαραθόπολης και της Κυπαρισσίας, τα οποία αδικαιολόγητα τελματώνουν και δεν έχουν αδικαιολόγητα αξιοποιηθεί έως σήμερα!
Η Τριφυλία όμως των ονείρων μας, των παιδιών μας, των γονιών μας και των παπούδων μας, παραμένει δυστυχώς ουραγός των εξελίξεων, απλή θεατής των προοπτικών που εξελίσσονται γύρω μας, όμηρος της μιζέριας, της εσωστρέφειας αλλά κυρίως της έλλειψης στρατηγικού σχεδίου.
Και αυτό πρέπει να αλλάξει! Η Τριφυλία πρέπει να γίνει Πρωταγωνίστρια! Ο τόπος που γεννηθήκαμε προσφέρει ΔΥΝΑΤΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ μέσα από το όραμα και το σχέδιο μιας πραγματικής προσπάθειας αναγέννησης! Μέσα από ξεκάθαρες πολιτικές αναβάθμισης της καθημερινής ποιότητας ζωής μας! Μέσα από έργα σημαντικά που να απαντούν στις ανάγκες των πολιτών, των επόμενων γενεών και όχι των επόμενων εκλογών, ώστε η νεολαία μας να παραμένει στον τόπο μας, να μην αναγκάζεται να μετοικεί και να μεταναστεύει!
Και εξίσου ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ είναι η ΑΝΑΓΚΗ να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας, στα αυτονόητα θέματα της καθημερινότητάς μας πάνω από όλα, που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας και την ασφάλεια του κάθε πολίτη, με υλοποίηση απαραίτητων και πρωταρχικών έργων ουσίας που θα αφορούν στις υποδομές της περιοχής μας (π.χ τα δίκτυα ύδρευσης και την οδοποιία σε όλο το Δήμο μας) τα οποία σήμερα παραμένουν σε εξαγγελίες και στα συρτάρια των διαφόρων μαθητευόμενων μάγων της πολιτικής και που η έλλειψη τους αποτελεί όνειδος για τους κατά καιρούς διοικούντες της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας.
Αγαπητοί μου Συνδημότες,
Ήρθε η ώρα στο Δήμο Τριφυλίας νέοι άνθρωποι να ενώσουμε δυνάμεις, να αφήσουμε πίσω μας ψευτοδιλήμματα του χθες και με σκληρή δουλειά και με καθημερινή επαφή και συνεργασία, όλοι μαζί να τον κάνουμε πρωταγωνιστή, να τον πάμε μπροστά, να τον ανεβάσουμε ψηλά!
Ήρθε η ώρα νέοι άνθρωποι ακόμα και με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες και αναφορές, να ενώσουμε εμπειρία και γνώσεις, σε ένα συνδυασμό και μια πρωτοβουλία της κοινωνίας, με παραγωγικά, έντιμα, ικανά, ανιδιοτελή, εργατικά, και δημιουργικά μέλη και στελέχη, με όρεξη και φιλότιμο να προσφέρουν στον τόπο μας, αλλά και δύναμη να υλοποιήσουν το όραμά μας για την Τριφυλία!
Ήρθε η ώρα της απάντησης των πολιτών, σε εκείνους που αδιαφορούν και σε εκείνους που χρησιμοποιούν το Δήμο μας ως σκαλοπάτι για την πολιτική τους ανέλιξη ή για την εξασφάλιση της όποιας κατά καιρούς κυβερνητικής ή άλλης κομματικής θέσης, προτάσσοντας εκείνους που έρχονται για να μείνουν και να παραμείνουν, αλλά και εκείνους που και θέλουν και μπορούν, να αλλάξουμε όλοι μαζί, τα πάντα!
Σε αυτή την σημαντική ώρα, δηλώνω παρούσα, και στις επόμενες ημέρες θα βρεθούμε κοντά σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας, για να συζητήσουμε, να συνδιαμορφώσουμε και να οριστικοποιήσουμε όλοι μαζί, το σχέδιο μας για το Αύριο! Για κάνουμε την Τριφυλία επιτέλους Πρωταγωνίστρια, για να ξεκινήσουμε το δικό μας οδοιπορικό ευθύνης για τον τόπο μας, για να πάμε όλοι μαζί μπροστά και μόνο μπροστά τον Δήμο της καρδιάς μας, των ονείρων μας, των παιδιών μας! Όλοι μαζί!
Δεσμεύομαι ότι η Δημοκρατική λειτουργία, η Συμμετοχή των Πολιτών, η συνεχής Επικοινωνία με τους πολίτες, η Διεκδίκηση των αναγκαίων κονδυλίων για την υλοποίηση των απαραίτητων έργων για την βελτίωση της ζωής των δημοτών μας, η ενεργής συμπαράσταση και στήριξη των δικαίων διεκδικήσεων τους, η βελτίωση της ζωής των αγροτών μας και η στήριξη της αγροτικής οικονομίας του Δήμου μας και η Διαφάνεια στην λειτουργία του Δήμου, είναι οι βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες που μας εμπνέουν, μας οδηγούν, το απόλυτο στοίχημα στην επόμενη μέρα για τον ιστορικό Δήμο μας!
Με τιμή,
Χάιδω Παναγιωτοπούλου
Δικηγόρος
Υποψήφια Δήμαρχος για το Δήμο Τριφυλίας

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ HAIDI ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΑΡΑΧΗ.
    ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΙ ΧΟΧΛΑΣΤΗ.
    ΔΙΑΛΙΣΚΑΡΙ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΡΙ ΓΚΟΥΡΙ ΤΑΠΑ ΚΑΙ ΒΑΡΚΑ. Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΑΜΑ.
    ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ HAIDI ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

  2. Η αναμενόμενη απαντηση της Κυπαρισσίας στις Δημαρχείες Κολλια (Φιλιατρά)και Κατσιβέλα(ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ) .Μετά την αποτυχία Μαντά να εξασφαλίσει το χρισμα της ΝΔ και συνεπώς κάθε ελπίδα για να κατέβει για Δήμαρχος έπρεπε να υπάρχει απάντηση από την Κυπαρισσία τώρα κατά ποσό η κ.Παναγιωτοπουλου θα μπορεσει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες ο χρόνος θα δείξει πάντως σημαντικό ρόλο θα διαδραματησει και η στάση Τσιγγανου (ισοβειου αντιδήμαρχου Κυπαρισσιας ) και κατά πόσο εείναι διατεθημενος να χάσει την πρωτοκαθεδρια στην Κυπαρισσία και αν μπορεί να είναι υπο απο κάποιον και μάλιστα από συνάδερφο του δικηγόρο. Ο Μπακουρος του Κιν.αλ εσπευσε να κάνει like στη δήλωση υποψηφιότητας και αυτό κάτι δείχνει για τη στάση του πάλαι πότε ΠΑΣΟΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button