Δήμος ΟιχαλίαςΤοπικά Νέα

Υποψήφια με με το συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας η Βασιλική – Ελισάβετ Ραντή

Υποψήφια με το συνδυασμό της δημάρχου Παναγιώτας Γεωργακοπούλου «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας» θα είναι, για πρώτη φορά, η Βασιλική Ελισάβετ Ραντή.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης, η “Βασιλική Ελισάβετ Ραντή, είναι σύζυγος του Παναγιώτη Περ. Βασιλόπουλου -ελεύθερου επαγγελματία, κάτοικος τοπικής κοινότητας Δωρίου, απόφοιτος Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΤΕΙ Καλαμάτας), ιδιωτική υπάλληλος, εθελόντρια αιμοδότης”.

Σε δήλωσή της η κα. Ραντή αναφέρει:

“Ως νέα μητέρα που ζω στη περιοχή μας, διαπίστωσα ότι η Δήμαρχος Οιχαλίας κα. Γεωργακοπούλου έχει τον τρόπο να αντιμετωπίζει με σθένος τα προβλήματα της καθημερινότητας του Δήμου μας. Επίσης η προσωπικότητά της και το όραμά της για το μέλλον της περιοχής μας ήταν αυτό που με οδήγησε να συμπορευτώ μαζί της και να αποφασίσω να θέσω πρώτη φορά υποψηφιότητα με το συνδυασμό της «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας”.

Η δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της, και την καλωσόρισε στο συνδυασμό της, «Δημοτική Ένωση Οιχαλίας». Τόνισε ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στη περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στο τόπο”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button