Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Φαντασμαγορικό θέαμα στην αναπαράσταση της ναυμαχίας του Ναυαρίνου [εικόνες – βίντεο]

Με μεγάλη επιτυχία και πάρα πολύ κόσμο η Πύλος τίμησε την 191η επέτειο της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση της Ναυμαχίας καθήλωσε του παρευρισκόμενους.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Πύλου Νέστορος αναβίωσε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της Ελλάδας με το πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Δήμαρχος Πύλου Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους καθώς και τους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που είχαν κατακλύσει το λιμάνι και επισήμανε ότι, “το 2019 θα είμαστε και πάλι εδώ όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου”.

Την αναπαράσταση παρακολούθησαν , ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο Αναπληρωτή Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιρτσιόλας, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο Αρχηγός του Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, η Αντιπεριφερειάρχης Ελένη Αλειφέρη, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, Περιφερειακοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

 

Πλάνα από το BEST TV

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button