Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Επιτυχημένα Εγκαίνια της Έκθεσης “PAVLOS” στο Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιοπούλου [εικόνες]

Επιτυχημένα Εγκαίνια της Έκθεσης “PAVLOS” στο Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιοπούλου στα Φιλιατρά στις 25 Ιουλίου.

Με υπερηφάνεια και συγκίνηση, πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της εξαιρετικής έκθεσης “PAVLOS” στο Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιοπούλου, μιας εκδήλωσης που ανοίγει τον δρόμο στην ανακάλυψη του μοναδικού καλλιτεχνικού κόσμου του εξαιρετικού PAVLOS ( Διονυσόπουλος) .

Η έκθεση, που παρουσιάζει 17 αντιπροσωπευτικά έργα του, έλαβε θερμό καλωσόρισμα από κοινό κάθε ηλικίας, φίλους του Παύλου από τα Φιλιατρά και από συλλέκτες που ταξίδεψαν από μακριά για να τιμήσουν τον μεγάλο καλλιτέχνη.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να γνωρίσουν τα έργα και τη μοναδική τεχνική του καλλιτέχνη. Η επικράτηση του χρώματος, οι μοναδικές συνθέσεις και η βαθιά αφοσίωση στην τέχνη δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα μοναδικής εμπειρίας και ευχαρίστησης.

Η έκθεση “PAVLOS” θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι την 10 Σεπτεμβρίου και προσκαλούμε όλες κ όλους να την επισκεφθούν

Σχετικές πληροφορίες:

Μουσείο Πάνου και Ηλία Ηλιοπούλου

Διεύθυνση:Ζαχαριανών 11

Τηλέφωνο:6932940883 & 6941607919

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση “PAVLOS”, επικοινωνήστε με το μουσείο στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

ά

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button