Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Παρουσιάστηκε το βιβλίο: «Η σκέψη μου… σ’ εκείνον!» της Πόλυς Γιαννοπούλου

Στην κατάμεστη αίθουσα του Φουρναράκειου Πνευματικού Κέντρου, στα Φιλιατρά παρουσιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 23 Μαρτίου το βιβλίο της Φιλιατρινιάς Πόλυς Γιαννοπούλου με τίτλο «Η σκέψη μου… σ’ εκείνον !».

Την παρουσίαση διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Φιλιατρών «Ο Πυρσός» και συντόνισε ο Φιλιατρινός  συγγραφέας Γρηγόρης Χαλιακόπουλος.

Ομιλητές ήταν ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, παθολόγος και διευθυντή του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών και ο Αλέξης Στριμπάκος, παθολόγος ογκολόγος, οι οποίοι με τις επιστημονικές τους γνώσεις και με την εμπειρία τους συνέβαλαν στην ενημέρωση όλων, για πρόληψη και τυχόν αποφυγή περιπετειών υγείας.

Πρόκειται για ένα βιβλίο, βιωματικό, που έγραψε σε μια περίοδο δοκιμασίας, σε μια φάση δύσκολη για την ίδια και την οικογένειά της, το οποίο ταυτόχρονα δίνει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας για πολλούς συνανθρώπους της.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν η Πόλυ Γιαννοπούλου και οι καθηγήτριες φιλολογίας, Ματίνα Μιχαλακοπούλου και Μάγδα Γαραντζιώτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button