Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Σήμερα η 21η Βραδιά Φιλοξενίας – Συνάντηση Πολιτισμών στο Πάρκο της Βλαχέρνας

Ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών κάθε καλοκαίρι διοργανώνει τη «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» στην οποία παρουσιάζει στους συμπολίτες του τη δική του πολιτιστική δραστηριότητα. Παράλληλα φιλοξενεί συλλόγους και φορείς με μακροχρόνια δράση στον πολιτισμό, τη μουσική και τους παραδοσιακούς χορούς.

Στη φετινή «21η ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών υποδέχονται σήμερα Κυριακή 30 Ιουλίου 2023, στις 9.00 το βράδυ στο Πάρκο της Βλαχέρνας το Λύκειο των Ελληνίδων της Καλαμάτας και την Academia de Danzas y Proyecciones Folklóricas Andrés Valiente από τον Παναμά για μια ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ και ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ.

Στην εκδήλωση θα δοθεί συναυλία από τη Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί από το Σύλλογο Φιλοπροόδων, το Λύκειο Ελληνίδων Καλαμάτας και την Academia de Danzas y Proyecciones Folklóricas Andrés Valiente de Panamá με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Στη συνέχεια τα προσκεκλημένα συγκροτήματα θα φιλοξενηθούν στο χώρο του Πάρκου.

Την «21η ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ» συνδιοργανώνουν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Πρεσβείας του Παναμά στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button