Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Φωτίστηκε το δέντρο στην Ασίνη

Αρωμα Χριστουγέννων “μύρισε” σήμερα το απόγευμα στην ανανεωμένη κεντρική πλατεία της Ασίνης, όπου έγινε η φωταγώγηση του δέντρου.


Το μπαζάρ των χειροποίητων ειδών είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς το επισκέφτηκαν μικροί και μεγάλοι και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Σιψάς. Παιδιά και έφηβοι έπαιξαν τραγούδια και έψαλλαν κάλαντα και στη συνέχεια δοκίμασαν φρέσκιες δίπλες, μελομακάρονα, μαρμελάδες και μπισκότα.


Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σωτηρία Λεμπέση στο χαιρετισμό της είπε μεταξύ άλλων: “Αγαπητοί μου φίλοι, οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ήρθαν και φέτος για να φέρουν το μήνυμα της ελπίδας που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας, καθώς και την πίστη σε ένα καλύτερο μέλλον. Η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης μας διδάσκει το μεγαλείο της ανιδιοτέλειας, την δύναμη της αληθινής αγάπης. Μας διδάσκει ότι όσο σκληρά κι αν δοκιμαζόμαστε, μπορούμε να βρούμε την λύτρωση με οδηγό την αλληλεγγύη, την πίστη, την ανθρωπιά, ενώνοντας τις δυνάμεις και τις καρδιές μας.


Σήμερα εδώ στην όμορφη πλατεία της Ασίνης ανάβουμε το «δέντρο της αγάπης και της αλληλεγγύης» ως μία συμβολική κίνηση ανθρωπιάς και ευαισθησίας. Οι μέρες που έρχονται ας γίνουν το έναυσμα για να κοιτάξουμε με ειλικρινές ενδιαφέρον το συνάνθρωπο μας, να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Μαζί με όλους εσάς θα πορευτούμε το νέο έτος αλληλέγγυα, δημιουργικά και προχωρώντας να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας, το διοικητικό συμβούλιο και εγώ προσωπικά να ευχηθούμε στον καθέναν ξεχωριστά όπως και στις οικογένειές σας, οι φετινές γιορτές να είναι για όλους η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής περιόδου, γεμάτη αγάπη, υγεία, ειρήνη, χαρά και αισιοδοξία. Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας εδώ σήμερα και για την στήριξή σας στις δράσεις του Συλλόγου μας. Χρόνια πολλά σε όλους”.


Τα ημερολόγια του Συλλόγου για το νέο έτος είναι διαθέσιμα και κοστίζουν 6 ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button