Τοπικά Νέα

Φώτης Λεπίδας: Ο κ. Λεβεντάκης όταν έρχεται η ώρα της κρίσεως «το βάζει στα πόδια»

Ο Δικηγόρος παρ Αρείω Πάγω, Δημοσιολόγος, Φώτης Λεπίδας, σε δελτίο τύπου αναφέρει ότι σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας έκρινε πώς «δεν υπάρχουν καθόλου ενδείξεις» πώς ο ίδιος τέλεσε εις βάρος του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Λεβεντάκη την πράξη της συκοφαντικής δυσφημίσεως.

Όπως σημειώνεται στο ίδιο δελτίο τύπου, μετά από αυτό ο κ. Λεβεντάκης έσπευσε να παραιτηθεί από αγωγή του προκειμένου να αποφύγει την καταδίκη στα δικαστικά έξοδα.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει σε δελτίο τύπου ο κ. Λεπίδας:

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κος Λεβεντάκης Γεώργιος, αφού επί τρία χρόνια, υβρίζει, συκοφαντεί και προσπαθεί να εκφοβίσει όποιον αντιτίθεται σε παράνομες πράξεις του, ασκώντας εντελώς ψευδείς μηνύσεις και αγωγές, όταν έρχεται η ώρα της κρίσεως «το βάζει στα πόδια»

Έτσι επί ψευδούς και συκοφαντικής του μηνύσεως, εξεδόθη το υπ’αρ. 22/2022 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας που έκρινε πώς «δεν υπάρχουν καθόλου ενδείξεις» πώς ο δικηγόρος Πατρών Λεπίδας Φώτιος τέλεσε εις βάρος του κ. Λεβαντάκη την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφημίσεως.

Μετά από αυτό ο κ. Λεβεντάκης έσπευσε να παραιτηθεί από αγωγή του με το ίδιο παράνομο και συκοφαντικό περιεχόμενο και αυτό προκειμένου να αποφύγει την καταδίκη στα δικαστικά έξοδα.

Όμως δεν θα αποφύγει την ετυμηγορία για τις εγκληματικές του πράξεις. Αναμένεται η δικαστική κρίση γι’αυτές, τόσο σε Αστικό όσο και σε Ποινικό επίπεδο, επί τη βάση αγωγών και ποινικών διώξεων που έχουν ασκηθεί εναντίον του.

Αξιοσημείωτο όμως είναι το γεγονός πώς «Δημοτικός Αρχων» αδιαφορεί πλήρως, για τις συνέπειες που θα έχουν οι πράξεις του για το Δήμο Τριφυλίας που θα κληθεί να πληρώσει για λογαριασμό του, για δικαστικές αποφάσεις επί δικών μου αγωγών.

Ας τον κρίνουν οι πολίτες του Δήμου Τριφυλίας, πλέον.

Πάτρα 2.12.2022

ΛΕΠΙΔΑΣ Κ. ΦΩΤΗΣ

Δικηγόρος – Δημοσιολόγος

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Δυστυχώς δεν ξέραμε με ποιον είχαμε να κάνουμε και έτσι φορτωθηκαμε, έναν μην πω και λερώσω το στόμα μου, μαζί με τους ρουφιάνους του!!!! Ας μας λυπηθεί ο θεός….

    1. Έτσι. Δήμαρχε προχώρα τις βλάχο μαγκιές σου. Το νου σας, καλύτερα κρυφτειτε όλα τα παπαγαλάκια όταν βγουν και τα υπόλοιπα στη φόρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button