Τοπικά Νέα

Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα… στην πόλη για φέτος – Μπλόκο στην έξοδο

Μπλόκο από την κυβέρνηση στην έξοδο για το Πάσχα

Φρένο στα σχέδια εκείνων που θέλουν να ταξιδέψουν στα χωριά τους είναι αποφασισμένη να βάλει η κυβέρνηση. Στο κυβερνητικό επιτελείο δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σπάσει η αλυσίδα των μέτρων αντιμετώπισης του κορωνοϊού με μια ενδεχόμενη μαζική μετακίνηση εκδρομέων το φετινό Πάσχα, για να αποφευχθεί ένα νέο επιδημικό κύμα με τεράστιες συνέπειες.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, µε τα µέχρι τώρα δεδοµένα, η Αστυνοµία θα αναλάβει τον έλεγχο των ταξιδιωτών. Επειδή ο δρόµος δεν µπορεί να κλείσει και κατ’ επέκταση ούτε οι σταθµοί των διοδίων, καθώς υπάρχουν οι συµβάσεις µε τις εταιρείες διαχείρισης, αστυνοµικοί θα στήσουν µπλόκα ακριβώς µετά τα διόδια και θα ελέγχουν όλους όσοι κινούνται παρανόµως µε τα αυτοκίνητά τους, βεβαιώνοντας πρόστιμα.

Ωστόσο μπλόκα θα υπάρχουν και στο παλαιό εθνικό δίκτυο για τους “πονηρούς” που θα θέλουν να αποφύγουν τη μετακίνηση, και τον έλεγχο, κατά μήκος της νέας εθνικής οδού.

Διόλου απίθανο να δούμε μπλόκα σε Κάτω Ασέα, Μεγαλόπολη κ.α…

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button