Τοπικά Νέα

Όμορφες μουσικές στιγμές χάρισε η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων στην καλοκαιρινή συναυλία της! [εικόνες – βίντεο]

Η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων χάρισε σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής ένα αξέχαστο μουσικό ταξίδι!

Πιστοί, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, στο ετήσιο καλοκαιρινό ραντεβού της με τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής των Γαργαλιάνων, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων, έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης 17 Αυγούστου, υπό τη Διεύθυνση του Μαέστρου κ. Σωτήτρη Αλεξόπουλου, μια εξαιρετική συναυλία, που για άλλη μια φορά, εντυπωσίασε και ενθουσίασε το κοινό!!

Στο κατάμεστο πάρκο των Γαργαλιάνων, μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, απόλαυσαν ένα δίωρο, γεμάτο μουσικές δημιουργίες, από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Μίκη Θεοδωράκη κλπ. Με την φιλαρμονική, συνέπραξε και ερμήνευσε τα τραγούδια η διακεκριμένη υψίφωνος Ευτυχία Δημητρακοπούλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συναυλία συμμετείχαν και μέλη του Ωδείου Πύλου.

Την συναυλία προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων, Φώτης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε, τον Δήμο και όλους όσους στηρίζουν, την Φιλαρμονική. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιώνης.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Πολιτισμού Γαργαλιάνων.

Δείτε βίντεο από την ομιλία του κ. Παναγιωτόπουλου και τον χαιρετισμό του προέδρου του Δ.Σ. Τριφυλίας κ. Αυρηλιώνη:

Δείτε βίντεο από τη συναυλία:

Δείτε εικόνες:

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Εξαιρετική η εμφάνιση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων , που είχα την μεγάλη ευκαιρία να παρακολουθήσω . Αξίζουν έπαινοι σε όλους τους συντελεστές . Ο Πολιτισμός είναι προσδιορισκό στοιχείο της κοινωνίας μας σε όλη την ευρύτητα του Δήμου Τριφυλίας και δεν πρέπει να υποτιμάται .

  2. Να υποθέσουμε ότι και σ’ αυτή την εκδήλωση πολιτισμού έλαμψε δια της απουσίας του ο δήμαρχος Τριφυλίας, η απλά δεν αναφέρετε στο άρθρο τ ονομά του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button