Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο της γιορτής ελαιολάδου στους Γαργαλιάνους συνεχίστηκαν χθες με μαγειρική και ζαχαροπλαστική live από διακεκριμένους σεφ της Ακαδημίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος.
Επίσης έμποροι, παραγωγοί και χορηγοί κέρασαν λαδολιχουδιές, γλυκά με βάση το ελαιόλαδο, κρασί και τσίπουρο εξαιρετικών αρωμάτων από σταφύλια της τριφυλιακής γης.
Το τριήμερο εκδηλώσεων ολοκληρώνεται σήμερα, με συναυλία από τη Μυρτώ Καμβυσίδη στην κεντρική πλατεία.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από το Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή του Επιχείρηση και το Μορφωτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων.
Δείτε εικόνες: