Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Επιμορφωτικά προγράμματα στην Πελοπόννησο για απασχόληση γυναικών

 

Δύο νέους κύκλους επιμορφωτικών προγραμμάτων υλοποιεί ο Οργανισμός Women on Top, για την ανάπτυξη της απασχολησιμότητας των γυναικών.

Τα εν λόγω δωρεάν προγράμματα επιμόρφωσης και επαγγελματικής ενδυνάμωσης, πως ενημερώνει το phaos.org, αφορούν και τις γυναίκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και είναι:

1) Το πρόγραμμα Ready for Work at Tourism, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία του Ομίλου Sani/Ikos. Είναι δωρεάν, υλοποιείται διαδικτυακά και θα βοηθήσει 30 γυναίκες που επιστρέφουν στην αγορά εργασίας μετά από παύση 2 ή περισσότερων ετών λόγω ευθυνών φροντίδας, για να βρουν μια δουλειά στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας. Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχουσες:

– Θα παρακολουθήσουν 10 πρακτικά και διαδραστικά εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων για την αναζήτηση εργασίας από τις έμπειρες εκπαιδεύτριες του Women On Top.

– Θα παρακολουθήσουν 4 ημέρες τεχνικής εκπαίδευσης από στελέχη της Sani/Ikos και θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση στην πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης του Ομίλου.

– Θα συνάψουν μια 3μηνη συνεργασία mentoring με επαγγελματίες του Τουρισμού, για να λάβουν καθοδήγηση και υποστήριξη.

– Θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου Sani/Ikos.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, με καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων την 25η Φεβρουαρίου, στο: https://womenontop.gr/events/ready-for-work-again-7-programma-apascholisimotitas-gia-ton-choro-toy-toyrismoy/

2) Το πρόγραμμα Ready for Work at Engineering, το οποίο υλοποιείται με τη συνεργασία του Ομίλου της Motor Oil. Είναι δωρεάν, υλοποιείται διαδικτυακά και θα βοηθήσει 30 νέες γυναίκες που ενδιαφέρονται για τον τομέα της Ενέργειας, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την αναζήτηση εργασίας. Μέσω του προγράμματος, οι συμμετέχουσες:

– Θα παρακολουθήσουν 10 πρακτικά και διαδραστικά εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων, για να μπουν δυναμικά στην αγορά εργασίας.

– Θα συνάψουν μια 3μηνη συνεργασία mentoring με επαγγελματίες από τον χώρο της Ενέργειας, για να λάβουν καθοδήγηση στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

– Θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της Motor Oil, για να έρθουν σε επαφή με το πεδίο.

Για αιτήσεις, με καταληκτική ημερομηνία την 25η Φεβρουαρίου, στο: https://womenontop.gr/events/ready-for-work-8-programma-apascholisimotitas-gia-ton-choro-tis-energeias/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button