Δήμος Καλαμάτας

Καθολική αποχή των δικηγόρων της Καλαμάτας Πέμπτη και Παρασκευή

Σχετικά ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας ανακοίνωσε: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κατά τη συνεδρίασή του στις 20-2-2024, αποφάσισε ομόφωνα :

1/ Την καθολική αποχή των Δικηγόρων Καλαμάτας στις 22-2-2024 ημέρα ψήφισης στη Βουλή του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, με το ισχύον πλαίσιο της καθολικής αποχής.

2/ Υπενθυμίζουμε ότι την 23-2-2024 ημέρα διαμαρτυρίας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για τα οικονομικά αιτήματα του κλάδου, όπως αναλυτικά αναγράφονται στην από 1-2-2024 απόφαση της Ολομέλειας ισχύει η καθολική αποχή που έχει αποφασιστεί ήδη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

3/ Για το μέλλον των κινητοποιήσεων που αφορούν την αποχή από τα ποινικά δικαστήρια και τις διαταγές πληρωμής και τις πράξεις αναγκαστικής εκτέλεσης υποθέσεων Τραπεζών και funds μετά τις 26-2-2024 θα αποφασίσει σε νεότερη συνεδρίασή του το ΔΣ αφού λάβει υπόψη αφενός μεν την ολοκλήρωση της νομοθετικής διαδικασίας στη βουλή, αφετέρου δε τη σχετική απόφαση/πρόταση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας της Παρασκευής 23-2-2024».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button