Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Παν. Καρβέλας: Αυτά είναι τα έργα προτεραιότητας στο Δήμο Πύλου – Νέστορος

Ο δρόμος Καλαμάτας-Ριζόμυλου-Πύλου-Μεθώνης, η βελτίωση του δρόμου Χώρα-Κορυφάσιο και το φράγμα στο Μιναγιώτικο ρέμα, είναι τα τρία μεγάλα έργα στα οποία αναφέρθηκε κατά την ορκωμοσία του ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, τονίζοντας ότι αυτά θα κάνουν πιο ισχυρό το Δήμο του.

Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλης, στην τελετή ορκωμοσίας του είπε: «Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε το όραμά μας για τον Δήμο μας ώστε στο τέλος της νέας θητείας μας να είναι πιο ισχυρός οικονομικά, δίνοντας βάση στους δύο μεγάλους πυλώνες ανάπτυξης τον αγροτικό και τον τουριστικό τομέα.

Μεγάλα έργα όπως η πραγμάτωση του οδικού άξονα Καλαμάτας – Μεθώνης, η βελτίωση του οδικού άξονα Κορυφασίου – Χώρας, η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής με την δημιουργία του Μηναγιώτικου Φράγματος, είναι έργα που περιμένουμε να πραγματοποιηθούν κατά την νέα μας θητεία στον τόπο μας, με την συνεργασία όλων μας. Όπως και μικρότερα έργα άρδευσης και βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας προς όφελος της αγροτικής παραγωγής και των αγροτών μας.

Η ανάδειξη του πολιτιστικού και ιστορικού πλούτου της περιοχής μας, το Κάστρο της Κορώνης, το Κάστρο της Μεθώνης, το Κάστρο της Πύλου, το Ανάκτορο του Νέστορα, ο αρχαιολογικός χώρος της Ίκλαινας και πολλά ακόμα είναι τοπόσημα του Δήμου μας που αξιοποιούνται και στοχεύουμε στην ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξή τους.

Η Δημοτική Αρχή έδωσε μεγάλο βάρος και θα συνεχίσει να δίνει στην αναβάθμιση των σχολικών υποδομών του Δήμου μας, θα είμαστε δίπλα στα παιδιά και στους γονείς για την καλύτερη ποιότητα ζωής τους.

Δεσμευόμαστε για την ενίσχυση των παροχών σε ευάλωτα νοικοκυριά καθώς και σε έργα που έχουν αποδέκτες τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Τέλος, σχεδιάζουμε την ευρεία αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών του Δήμου μας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη και των επισκεπτών μας.

Στόχος μας είναι ένας Δήμος φιλικός προς τον πολίτη, που θα είναι παράδειγμα προς μίμηση.

Ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή δεσμεύονται ότι θα υπηρετήσουν με εντιμότητα, εργατικότητα και ταπεινότητα τους πολίτες του Δήμου για ένα Δήμο αντάξιο των προσδοκιών τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button