Αγροτικά

Το ελληνικό λάδι κατακτά τις διεθνείς αγορές

Ενδιαφέρον εισαγωγής ελαιολάδου, βρώσιμων ελιών και συναφών προϊόντων δηλώνει η εταιρεία με έδρα τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Fina Vina doo, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σε μια χώρα που τα τελευταία 6 χρόνια της οικονομικής κρίσης δημιουργεί στο εμπορικό της ισοζύγιο ετήσιο έλλειμμα μεταξύ 20 και 45 δισεκατομμυρίων ευρώ η τεράστια σημασία των εξαγωγών για την εθνική μας οικονομία, είναι όχι μόνο αυτονόητη αλλά και διαχρονική.

Η Fina Vina doo, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, ανακοίνωσε το έντονο ενδιαφέρον της για την εισαγωγή υψηλής ποιότητας ελληνικού ελαιολάδου, βρώσιμων ελιών και συναφών προϊόντων. Η ανακοίνωση επισημαίνει τη στρατηγική συνεργασία της εταιρείας με Έλληνες παραγωγούς, ενισχύοντας τη διεθνή φήμη του ελληνικού λαδιού.

Η Fina Vina doo διαθέτει όχι μόνο την απαραίτητη άδεια εισαγωγής, αλλά και ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής και καταστημάτων πώλησης σε ολόκληρη τη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, προσφέροντας έτσι ένα αξιόπιστο δίκτυο διανομής για τα ελληνικά προϊόντα.

Πέραν του ελαιολάδου, η εταιρεία ενδιαφέρεται να εισάγει και να αντιπροσωπεύει ούζο, λικέρ μαστίχας, κρασιά, ρακή, αλλά και άλλα ελληνικά αλκοολούχα ποτά στη χώρα.

Η εν λόγω κίνηση σηματοδοτεί μια νέα ευκαιρία για τους ελληνικούς παραγωγούς και εξαγωγείς, ενισχύοντας τις εμπορικές σχέσεις με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη και ανοίγοντας νέους ορίζοντες για την προβολή των ελληνικών προϊόντων σε αυτήν την ενδιαφέρουσα αγορά. Η Fina Vina doo αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση του ελληνικού εμπορίου στην περιοχή, δίνοντας έμφαση στην αξία και την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων.

elaiaskarpos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button