Τοπικά Νέα

Ήρθαν τα δυο νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Τριφυλίας

Την δύσκολη θερινή περίοδο προσπαθεί να προλάβει ο Δήμος Τριφυλίας για την αποκομιδή απορριμμάτων καθώς ως γνωστόν λόγω των επισκεπτών ο πληθυσμός της περιοχής διπλασιάζεται τουλάχιστον με ότι αυτό συνεπάγεται στην καθαριότητα. Για αυτό το λόγο προχώρησε στην ενοικίαση δύο απορριμματοφόρων (συν 1 εφεδρικό) για διάστημα 180 ημερών για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες αποκομιδής στις Δ.Ε. Φιλιατρών, Αετού, Αυλώνας και Τριπύλης.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Τριφυλίας στα κοινωνικά δίκτυα εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η τουριστική περίοδος τονίζοντας ότι “παραλάβαμε τα νέα ενοικιαζόμενα απορριμματοφόρα μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την αγορά των αντίστοιχων ώστε να εκφραστεί η διαφορά στο θέμα της αποκομιδής”.

Να θυμίσουμε πως «τρέχει» και ο συνοπτικός διαγωνισμό για την προμήθεια 2 μεταχειρισμένων απορριμματοφόρων από τον Δήμο.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button