Αθλητικά

Απορρίφθηκε η ένσταση του Πάμισου, δικαίωση Μαύρης Θύελλας από ΕΠΣΜ!

Στο… κενό έπεσε η καταγγελία του Παμίσου κατά της Καλαμάτας, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ απέρριψε την ένσταση που είχαν καταθέσει οι Νησιώτες για εκπρόθεσμη συμμετοχή της “Μαύρης Θύελλας” στο κύπελλο Μεσσηνίας.

Η ένσταση εκδικάστηκε την Πέμπτη και η απόφαση κοινοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις δύο ομάδες. Η αρμόδια επιτροπή αφού εξέτισε τον φάκελλο, με την καταγγελία, την αλληλογραφία με την ΕΠΟ και όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος αποβολής της Καλαμάτας από το κύπελλο και ως εκ τούτου απέρριψε την καταγγελία. Μια απόφαση που προκαλεί οργή και αγανάκτηση στη Μεσσήνη, με τους ανθρώπους του Παμίσου να “βράζουν” και να ζητούν την παραίτηση του Δ.Σ. της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας, χαρακτηρίζοντας γελοία την απόφαση.

Τονίζουν ότι στην αρμόδια επιτροπή δεν συμμετείχε ο μοναδικός νομικός που έχει η επιτροπή, λόγω της πίεσης, όπως λένε, που του ασκήθηκε. Και προσθέτουν ότι η Ενωση παραβιάζει ξεκάθαρα τον ΚΑΠ.

Αντίθετα, στην “Μαύρη Θύελλα” περίμεναν αυτή την απόφαση και αισθάνονται δικαιωμένοι.

Αγνωστο αν θα κατέβει την Κυριακή!

Μετά τη σημερινή εξέλιξη στο Πάμισο εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και να μην κατέβει η ομάδα στον κυριακάτικο νοκ – άουτ προημιτελικό με την Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού! Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση. Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο αν θα υπάρξει συνέχεια στην υπόθεση, μιας στην ομάδα της Μεσσήνης σκέφτονται να προσφύγουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Διότι όπως λένε χαρακτηριστικά από τον Πάμισο, εκεί υπάρχουν νομικοί που αποφασίζουν!

Συνάντηση με Χριστόπουλο ο Σιδιηρόπουλος

Την τελική απόφαση για το τι θα πράξει πλέον ο Πάμισος θα πάρει ο βασικός χρηματοδότης του Παμίσου Βασίλης Σιδηρόπουλος, ο οποίος δήλωσε σήμερα ότι σέβεται απεριόριστα την Καλαμάτα και το λάθος σε αυτή την υπόθεση είναι της ΕΠΣΜ. Μάλιστα ο κ. Σιδηρόπουλος θα βρίσκεται την Τετάρτη στη Μεσσηνία και θα επιδιώξει συνάντηση με το χρηματοδότη της Καλαμάτας Αγαθοκλή Χριστόπουλο. Διότι όπως λέει είναι περισσότερα αυτά που ενώνουν τις δύο ομάδες, από αυτά που τις χωρίζουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button