ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Η Κυπαρισσία θέλει την δική της ταμπέλα στον κόμβο Τσάκωνας – Κυπαρισσίας

Την πλημμελή σηματοδότηση στον κόμβο Τσάκωνας – Κυπαρισσίας, προς την πόλη της Κυπαρισσίας, σημειώνει σε επιστολή που απέστειλε στον ΜΟΡΕΑ ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, ζητώντας την τοποθέτηση πινακίδας μεγαλύτερου μεγέθους που να οδηγεί στην πόλη της Κυπαρισσίας και την Τριφυλία.

Η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας αναφέρει τα εξής:

Μετά από πολλά παράπονα επισκεπτών της πόλης μας, επαγγελματιών αλλά και κάτοικων της πόλης της Κυπαρισσίας, αλλά και όλου του Δήμου Τριφυλίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πλημμελής σηματοδότηση στον κόμβο Τσάκωνας – Κυπαρισσίας, προς την πόλη της Κυπαρισσίας και κατά συνέπεια για όλο τον Δήμο Τριφυλίας, στον οποίο η Κυπαρισσία είναι η Πρωτεύουσα.

Ο Δήμος Τριφυλίας είναι ο Πρώτος σε έκταση δήμος της Μεσσηνίας και Δεύτερος σε πληθυσμό στην Μεσσηνία. Επίσης, πάνω από την μισή αγροτική παράγωγη του νομού παράγεται στον Δήμο Τριφυλίας καθώς και εδώ είναι η έδρα της σε όλους μας γνωστή costa navarino με τον τεράστιο αριθμό επισκεπτών. Η πόλη της Κυπαρισσίας είναι η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη του νομού και σε αυτήν δραστηριοποιούνται 410 επιχειρήσεις όντας έτσι το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Δυτικής Μεσσηνίας και η μεγαλύτερη πόλη μετά την έξοδο στον κόμβο Τσάκωνα – Κυπαρισσία.
Με βάση τα πιο πάνω αιτούμαστε την τοποθέτηση πιο εμφανούς πινακίδας και μεγαλύτερου μεγέθους (βλέπε Προς Μελιγαλα) Προς Κυπαρίσσια ώστε οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας αλλά και όλου του Δήμου Τριφυλίας να μην ταλαιπωρούνται.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Το θεωρω αναγκαιο.
    Συχνα επισκεπτες προς Κυπαρισσια γνωστοι μου συνεχισαν, χανοντας τον δρομο λογω μη εφανους σηματοδοτησης, την πορεια τους προς Καλαματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button