Κόσμος

Θρίλερ στο Μπρίστολ: «Επιδημία» αυτοκτονιών στο πανεπιστήμιο της πόλης

Εξαιρετικά προβληματισμένες είναι οι αρχές του Μπρίστολ και η διοίκηση του πανεπιστημίου της πόλης, καθώς το ίδρυμα πλήττεται από επιδημία… αυτοκτονιών φοιτητών του εδώ και μερικούς μήνες.

Τελευταίο θύμα ο 20χρονος Καναδός Τζάστιν Τσενγκ, τριτοετής στη νομική του πανεπιστημίου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από το ίδιο το το χέρι στις 12 Ιανουαρίου.

Ο Τσενγκ ήταν το έβδομο περιστατικό αυτοχειρίας φοιτητών του πανεπιστημίου του Μπρίστολ μέσα σε διάστημα μόλις λίγων μηνών, με το πρώτο θύμα, τη Λάρα Νοσίρου, που σπούδαζε νευροχειρουργός, βρέθηκε νεκρή πέρσι τον Ιανουάριο.

Η τριτοετής Έλσα Σκαμπούρι αυτοκτόνησε τον Μάρτιο, ο Τζέιμς Τόμσον τον Οκτώβριο και τον ίδιο μήνα νεκροί από το ίδιο τους το χέρι βρέθηκαν τρεις πρωτοετείς, η Μιράντα Ουίλιαμς, ο Κιμ Λονγκ και ο Ντάνιελ Γκριν.

Η διοίκηση του πανεπιστημίου έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή πρόγραμμα ψυχολογικής αξιολόγησης και στήριξης των φοιτητών του, ωστόσο, το μυστήριο παραμένει.

Πληροφορίες/φωτος: Sky News

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button