Αθλητικά

Κυπαρισσία- Ασπρόχωμα 4-0: «Καθάρισε» από το ημίχρονο

Με τρία γκολ ήδη από το ημίχρονο, η Κυπαρισσία δεν είχε καμία δυσκολία απέναντι στο Ασπρόχωμα, επικρατώντας τελικά με 4-0 και συνεχίζοντας την ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 9’ ενώ το 2-0 έγινε από τον Παναγιώτη Λαχανά στο 28’. Ο Λευτέρης Βατσής στο 42΄ έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με διαφορά τριών γκολ ενώ στο σκορ έκλεισε ο Ίλιε Μιτρόφ στο 82’.

Στα αξιοσημείωτα του ματς ο τραυματισμός στο 75΄ του γκολκήπερ των φιλοξενούμενων Γιώργου Σακκά ο οποίος αποχώρησε και την εστία στα εναπομείναντα λεπτά υπερασπίστηκε ο Εράλ Μουράτι.

ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Τάκης Παναγόπουλος): Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μπακόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος, Βατσής, Λαχανάς.

ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ (Ίλια Λούτα): Γ. Σακκάς (75¨ λ. τρ. Παχτίτης), Ευστ. Χρονόπουλος, Τσαγκλής, Μπεκιάρης, Ανδρ. Χρονόπουλος, Παπανικολόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κανενάι, Μουράτι, Γυφτέας, Πικιός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button