Πολιτική

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: «Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ»

Δυστυχώς στις Πρέσπες, κατάπληκτοι όλοι οι  Έλληνες είδαν στις οθόνες τους, τις στιγμές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν.

Σε μια ημέρα πραγματικά εθνικής θλίψης, οι συμπολίτες μας έβλεπαν τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας να τραγουδάει χαρούμενος το “happy birthday” στον Αμερικάνο διαπραγματευτή ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους να τραγουδήσουν μαζί του.

Έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας να είναι μέσα στην καλή χαρά και με διάθεση ευφορίας, την ίδια στιγμή που ο Σκοπιανός πρωθυπουργός διαχώριζε τους δύο λαούς σε Έλληνες και “Μακεδόνες ” μέσα σε ελληνικό έδαφος.

Ταυτόχρονα παραδίπλα στο Πισοδέρι, τα ΜΑΤ κατ’ εντολή της Κυβέρνησης  ξυλοκοπούσαν Έλληνες πολίτες, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, που πήγαν να διατρανώσουν την αντίθεσή τους σε όσα συμφώνησε η Κυβέρνηση Σύριζα-Αν. Ελ. για τη Μακεδονία.

Απορούμε κύριοι της Κυβέρνησης…

Έχετε καταλάβει τι κάνατε;

Έχετε καταλάβει τι αισθήματα εθνικής θλίψης και ταπείνωσης δημιουργήσατε σε έναν βασανισμένο από την κρίση λαό;

Παραδώσατε συνειδητά όνομα, “μακεδονική” εθνική ταυτότητα και “μακεδονική” γλώσσα! Το θέλατε και το κάνατε!

Τι κι αν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού ήταν απέναντί σας και το είχε δείξει απ’ την πρώτη μέρα των διαπραγματεύσεων με μαζικά συλλαλητήρια.

Τι κι αν σύσσωμη η αντιπολίτευση μετά την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία προσπαθούσε να σας αποτρέψει από την υπογραφή αυτής της εθνικά επιζήμιας συμφωνίας.

Τι κι αν σας φώναζε όλη η Ν.Δ. να προσέξτε, διότι η αναγνώριση “μακεδονικής” εθνότητας και γλώσσας αποτελούν την επιτομή του  αλυτρωτισμού για “μακεδονικό έθνος”;

Ενός αλυτρωτισμού που υπήρχε από τον 19ο αιώνα και διογκώθηκε κυρίως μετά το κίνημα του Ίλιντεν και κατά την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ενός αλυτρωτισμού που οδήγησε τους κομιτατζήδες της ΕΜΕΟ να αιματοκυλίσουν τα χωριά της Μακεδονίας μας. Ενός αλυτρωτισμού που απέτρεψαν με το αίμα τους ο Παύλος Μελάς, ο Τέλλος Άγρας και τόσοι άλλοι μακεδονομάχοι ήρωες.

Μέχρι και ο ίδιος ο Ζάεφ λίγες ημέρες πριν την συμφωνία χρησιμοποίησε στο διάγγελμα του τον εθνικό τους ήρωα και κομιτατζή Γκότσε Ντέλτσεφ για να «δέσει» τα θεμέλια του νέου “μακεδονικού έθνους” που εσείς παραχωρήσατε.

Όπως λέει κι ο λαός μας: και το “τυρί” είδατε και την “φάκα”, αλλά συνειδητά “δε δώσατε ένα παρά”!

Μέχρι και η επιλογή των Πρεσπών για το χαρωπό πανηγυράκι σας μόνο τυχαία δεν ήταν. Είναι το ίδιο ακριβώς μέρος, που πριν 70 περίπου χρόνια κάποιοι άλλοι “ιδεολογικοί συγγενείς” σας διακήρυσσαν τα περί αυτονομίας της Μακεδονίας και της απελευθέρωσης του “Μακεδονικού Έθνους” που ζει υπό τον ελληνικό ζυγό. Αυτοί όμως, έστω μετά από χρόνια, αναγνώρισαν το λάθος τους και αποστασιοποιήθηκαν από αυτή τη θέση, που έπληττε βάναυσα τα εθνικά συμφέροντα και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας.

Όμως η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα και είναι πρόδηλη η πρόθεση κάποιων σκοτεινών μυαλών της Κυβέρνησης για ένα κακοπροαίρετο είδος ρεβανσισμού. Αυτό άλλωστε αποτυπώθηκε ξεκάθαρα και στο σχόλιο του κ. Τσίπρα, στη «selfie» που περιχαρής ανέβασε στα social media.

Βέβαια στις Πρέσπες υπέγραψε τη συμφωνία, μαζί με τον κ. Τσίπρα και ο κ. Καμμένος, οποίος μαζί με τους Βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. προτίμησαν να κρατήσουν τις καρέκλες τους και να δώσουν τη Μακεδονία. Να κρατήσουν τον μισθό τους και να «πουλήσουν» την ψυχή της Ελλάδος.

Οι Έλληνες όμως σύντομα θα σας δώσουν την απάντησή τους.

Σχετικά Άρθρα

9 Σχόλια

  1. ΚΟΙΤΑΞΕ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΙ ¨ΧΑΡΗΚΑΝ¨ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΑΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ….. ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

    1. η ιστορία έχει γράψει αδερφέ μου…
      ΄΄ Όταν σφίγγουν το χέρι
      ο ήλιος είναι βέβαιος για τον κόσμο

      Όταν χαμογελάνε
      ένα μικρό χελιδόνι
      φεύγει μέσα απ’ τ’ άγρια γένια τους΄΄

  2. Ο ΜΙΚΗΣ ΔΕ ΣΥΜΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ.

    1. Ρίτσος είναι αδερφέ, τον Μίκη ότι και να πει τον αγαπάμε.
      Τώρα για τους φασίστες που λες για μένα είναι όλοι αυτοί που με πολιτικές αιώνων και τις θρησκοληψίες τους, κατάντησαν την Μακεδονία, σε σχέση με την αρχαία, τόσο μικρή και προβληματική όση και η ουσία που έχουν στο κρανίο τους αντί για εγκέφαλο.

      1. ΑΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ?

        1. Καμία Σχέση.
          Όλα αυτά τα αναλύω με βάση την πάγιες θέσης της αριστεράς στο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού.
          Πέρα από όλα αυτά ο γάιδαρος δεν πετάει και πολύ περισσότερο δεν περνάει ένα σύννεφο από δαύτους όπως μας γράφει η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. καπίσι;

  3. Ποτέ μου δε κατάλαβα τη πρεμούρα των κυβερνώντων να λύσουν ένα θέμα ντε και καλα τωρα που είμαστε σε μια πολυ άσχημη κατάσταση λόγω πολιτικών μνημονιακών. Φοβάμαι ότι άνοιξε ο ασκός του Αιολου και σε λίγο θα ζητούν αναγνώριση και κρατική υπόσταση και άλλοι ( τσάμηδες ). Έχει ήδη εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία σε Αιγαίο ( με τη φορολογια, ΦΠΑ,μετανάστες, νησιώτες που πάνε Τουρκία για να ψωνίσουν, κτλ )και μας βλέπω να φθάνουμε τα σύνορα μας μέχρι τον Ισθμό. Είναι φανερό ότι έπονται αλλαγές συνόρων στη περιοχή μας και δε μας βλέπω καλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button