ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

“Τα σχόλια είναι περιττά και η «ντροπή» υπερβολική” απαντά ο Αντιδήμαρχος για τα παγκάκια στο Γυμνάσιο – Λύκειο Γαργαλιάνων

Άμεση ήταν η απάντηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Τριφυλίας κ. Γιάννη Μερκούρη στην καταγγελία που έγινε χθες από τον πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων κ. Κωνσταντόπουλο για την απαράδεκτη εικόνα που παρουσιάζουν τα παγκάκια στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Γαργαλιάνων.

Η απάντηση αναφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: “ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ”

 

       Απαντώντας στην καταγγελία «Παράπονα στους Τοπικούς άρχοντες……» του πρώην Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γαργαλιάνων σας γνωρίζουμε τα εξής:

     Υπάρχει εργολαβία σε εξέλιξη για τη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων του Δήμου Τριφυλίας ύψους 75.000 ευρώ. Στην εργολαβία αυτή περιλαμβάνονται και οι παρακάτω αναφερόμενες εργασίες για το Γυμνάσιο Γαργαλιάνων.

   Σύμφωνα με την Α.Μ. 30/2018 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας προβλέπεται  η αντικατάσταση ξυλείας στα παγκάκια  40τεμ*1,60*0,10  (πάχος 4,5εκ.) και  25τεμ.*2,00*0,15   (πάχος 4,5εκ.)

Τα σχόλια είναι περιττά και η «ντροπή» υπερβολική.

 

 

 

                                                                   Με τιμή,

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ

 

Πάντως, μετά την άμεση απάντηση που έδωσε ο κ. Αντιδήμαρχος θα περιμέναμε να έδειχνε τον ίδιο ζήλο -απατώντας- και στις διαμαρτυρίες των γονέων μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαργαλιάνων… αφού  χρειάστηκε να περιμένουν τρία χρόνια -υποσχέσεων- για να δρομολογηθούν οι απαραίτητες εργασίες επισκευής του προαυλίου χώρου.

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Έπρεπε να είχαν γίνει χτες κ όχι θά θά θά τα φτιάξουμε αύριο. Βέβαια δεν το ανακοίνωσαν για να βγούνε από πάνω έτσι κ αντιδημαρχε παιδείας.Οσο για το δημοτικό οι εργασίες θα γίνουν παράλληλα με τα μαθήματα. Ποιος θα προσέχει να μη γίνουν ατυχήματα?

  2. Έτσι….πίεση, θελουμε κουρέα και ταρίφα δημαρχους. Παρτε πρωτοβουλίες οι Γαργαλιανιωτες μαζι σας. Στον Μάραθο θέλουμε ανανέωση, ο ζουμπάς δεν κάνει για τίποτα.

    1. Κ Αντιδημαρχε Παιδείας με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό Σας θα ήθελα να σας τονίσω Πως δεν είναι υπερβολή είναι καθήκον της Δημοτικής Αρχής να έχει σε αξιολογεί κατάσταση τα σχολεία και τον περιββαλοντα χώρο. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω πως το σπίτι του κ Δημάρχου απέχει μόνο 20 μέτρα από το κτήριο του γυμνάσιο και τι προαύλιο χώρο και πιστεύω πως θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα του γτ και αυτος σε αυτό το σχολείο πήγε και σε αυτή την πόλη μεγάλωσε.Αλλά ξέχασα να σας πω ς ο κύριος Δήμαρχος δν έχει χρόνο γτ φαν του Facebook.Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω τα λόγια και οι υποσχέσεις να πραγματοποιηθούν στους υπόλοιπους μηνες που σας έμειναν.ς

  3. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΙΒΙΕΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΣΑΚΗ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

  4. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΙΒΙΕΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ. ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΣΑΚΗ ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.

  5. Είναι καιρός…….οι πολιτικοί δεινόσαυροι καριέρας, τα πολιτικά παχύδερμα της ψαρόσουπας, οι πολιτικοί ντιλεράδες εσωκομματικών εξυπηρετήσεων, τα πολιτικά ρετάλια, τα πολιτικά χαζοκούταβα της και καλά ανανέωσης, οι πολιτικοί γλείφτες, οι πολιτικοί μουγγασαλήδες με γαλόνια, οι πολιτικοί ζουμπάδες προστάτες των ελευθερων βόθρων, οι όψιμοι φεισμπουκολάγνοι, οι πολιτικοί μάπες -κοντόφθαλμοι οι οποίοι γυρνάνε μόνο στα πανηγύρια και στις εκκλήσιες σαν να είναι μουσαφιραίοι αχόρταγοι, οι πολιτικοί τσαπατσούληδες- γκαφατζήδες των εκπρόθεσμων μελετών και εξαγγελιών…….πρέπει να πάρουν τον “λοπού”.
    ΠΡΟΣΟΧΗ φίλοι μου, απειλούμαστε επίσης να πάρουν πολιτικές πρωτοβουλίες και οι γνωστοί ολετήρες του βιοτικού μας επιπέδου – οι τρακτερατζήδες μάνατζερς…. αυτοί είναι ο ‘οικονομικός δάκος’ του τόπου μας πρέπει να αντιμετωπιστούν δραστικά με μαύρισμα στην κάλπη και κράξιμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button